Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Planovi i Mjerenja za Kako Dizajn blagovaonica Stol & Stolice

blagovaona stol može biti bilo koje veličine . To je mjerenja , međutim, da su najvažniji za projektiranje , a zatim stvaranje stol koji se može koristiti . Postoji mnogo različitih aspekata razmotriti pri planiranju blagovaona stol . Vi ćete odlučiti veličinu svakoj postavci mjesto , kao i koliko soba želite u sredini tablice . Također uzeti u obzir koliko soba želite oko stola i dimenzijama prostorije u kojoj ga namjeravate staviti . Nakon što ste skicirao plan , te će biti spreman za dodavanje ispravno izračunate mjerenja . Upute Screenshot
1

nacrtati kartu razmjera u sobi koja će se održati na blagovaona stol i stolice . To će vam pomoći da se odredi prostor na raspolaganju i nakon toga , mjerenja stola . Očito ,veličina soba je vrlo važno . Nakon što ste odredili veličinu prostorije to će vam pomoći izabrati duljinu i širinu tablice i količinu okolnog prostora . U tom trenutku ste spremni da stavite mjerenja tablice u dijagramu sobu kako bi bili sigurniizabrao dimenzija za stol uklapa u sobu .
2

Draw sobu na ljestvici na komad 8,5 od 11 papir . Kao primjer , ako je soba 20 metara po 15 metara , za naše ljestvice crtanje jednu nogu jednaka jednog inča . Smanjite mjerenja za pola napravitisoba stane papir . Rezultiralo krljuštima soba je sada 10 inča po 7,5 inča . Kod umetanja dimenzije stola na ljestvici crtež pretvoriti noge inča i podijelite broj dva.
3

ocrtati oblik stola u blagovaonici . Mnogi blagovaona stolovi su kvadratni ili pravokutni . To je puno lakše izračunati dimenzije za četverostrane stolom , nego što je onaj koji je okrugla ili ima obline .
4

odrediti koliko soba želite dodijeliti za svaku osobu koja će biti sjedeći za stolom . Najmanje 23 inča po osobi preporuča . To po osobi prostor odnosi se na količinu prostora potrebnog s lijeve strane jedne osobe na koje su pojedini desne strane . Ako želite dopustiti za neke dodatne soba , 30 inča po osobi radi kao dobro. Koristite izabrani mjerenja pri određivanju dimenzija tablice.
5

figura u prostoru potrebno je preko stola za svaku postavku , kao i prostor potreban u sredini stola za smještaj jela i hrane . To obično zahtijeva barem 12 centimetara prostora . Širina unutarnjeg dijela tablice , koja drži jela i sredinu, može biti u rasponu od 30 inča do ekstra velikih 44 inča . Dakle , s postavkom mjesto na svakoj straniširina pravokutnog stola se u rasponu od 54 inča do 68 inča . Za ove tablice kvadratnom širina bi se duljina stola . Stol sa samo 30 inča za jela i sredinu može biti vrlo tijesan. Ovo razmatranje može dati put , međutim , da je zabrinutost zbog veličine prostorijetablica će biti postavljena u. Prilikom odabira širinu tablice , uzeti u obzirširina sobistol će ići u i koliko soba želite na sredini stola . Umetanje ovu širinu u svoju sobu crtež može vam pomoći odrediti odgovarajuću veličinu stola . Koristeći skalu od koraka 3 ,68 cm širine i 5,6 metara . Crtanje tablice 5,6 metara vage dolje na stolu koji je 2,8 inča u širinu na papiru . 54 - inčni ili 4,5 metra širok stol vage do 2,25 centimetara na papiru .
6

Izračunajte duljinu stola na temelju broja postavki mjesto na svakoj strani , kao ipostavka mjesto na svakom kraju . Od 3. koraku ,duljina okruženju mjesta je 30 inča . Mjerenje za postavku mjesto na kraju dodaje se na 12 inča , jerorijentacija se razlikuje od postavki na strane tablice . Ako imate dvije postavke mjesto na svakoj strani i dopustiti 30 inča po postavljanju tadaduljina stola je 84 inča ili 7 metara dug . Opet , taj broj će biti potrebno prilagoditi , ovisno o mjerenjima soba , osobito akoje soba vrlo mala . Pogledajte kakoduljinom utakmice do vašeg razmjera sobi . 7 metara dug stol vage do 3,5 inča na papiru . To se lako uklapa duljinu našoj sobi .
7

Uzmite u obzir prostor potreban za ljude koji će sjediti , hodati okolo, i gurati se od stola . Udoban prostor gurnuti stolac od stola je 36 cm , iako, kada pojedinci gurnuti natrag na stolicu i prekriže noge , 44 inča je više pomirljiv . Akostol treba biti hendikep dostupno zatim 54 inča oko stola je potrebno . Ove mjere također treba uzeti u obzir prostor potrebno hodati oko stola kad su ljudi sjedi na njoj .
8

Odaberite visinu za stol u blagovaonici . Standardni stol je 30 centimetara visoka . Općenito, 29 inča pružaju noge stola , adebljina tablica pruža dodatnu inča . Ako koristite deblji vrhu tablice onda jednostavno skratiti noge nadoknaditi .
9

Planirajte visinu blagovaonicom stolice uskladiti visinu stola . Standardni stol je 30 centimetara od tla , tako da će zahtijevati stolice sa sjedalima 16-17 centimetara od poda . Akovisina stola je veći od 30 centimetara , trebat će vam povećati visinu sjedala tako da odgovara dimenzijama stol . Odaberite dimenzije koje ste pronašli udobna za stolicu i sjedala . Mjerenja Standardna sjedala su 15,5-18 cm za širinu sjedala , od 16 do 18 centimetara dubine i za 18 do 20 centimetara od stolca do vrha naslona . Tipično , stolice nalaze na krajevima stola su nasloni za ruke , dok su ostale stolice ne.


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114543.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.