Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako napraviti Buffet u zabavni centar

Pretvaranje švedski stol u zabavni centar dodaje ne samo funkcionalan komad namještaja , ali i privlačan razgovor starter ili žarišna točka za vaš život ili obiteljska soba . Zbog buffeta dolaze u mnogo različitih stilova , postoji nekoliko različitih pristupa koje možete poduzeti . Za jednostavnije buffet koji nije prelivene kavez i ima ormarići ili ladice ,projekt zahtijeva pristup rupe za kabele za vaše elektronike i mogućnost uklanjanja nekoliko vrata ormara ili ladice otvaraju piece.Things što vam je potrebno < br > Jigsaw ili rupa vidio
odvijač ili bušilica ( ako se uklanjanjem vrata i šarke )
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Otvorite vrata bifea i poduzeti interne mjere . Mjera širina , dubina i visina svakog ormara , ali i na visinu između te police unutar vrata ormara . Zapišite mjerenja na komad papira , pazeći da se označiti svaki mjerenje s točnim postavljanjem na švedskom stolu .
2

Izmjerite vaše elektronike koji će ići u buffet . Zapišite tih mjerenja , kao dobro.
3

Usporedite mjerenja svoj ​​elektronike i unutarnjeg prostora svakog ormara ili odjeljka . Odlučite što elektronike ići u svaku od ormara .
4

ukloniti ili premjestiti sve police u ormarima koji moraju biti uklonjeni ili premještena zbog veličine vaših elektronike . Neki police može biti postavljeno na klinovima unutar buffet , neki bi se postaviti s maticama ili drugim sredstvima . Možda ćete morati pilu ako su police ne izlaze lako
5

Koristite jigsaw ili rupa pila stvoriti . 1 - 2 1/2-inch rupe u stražnjem dijelu svog ormarića za kabel pristupa . Ako će se stavljanjem elektronike na policama unutar ormarića , morat ćete izrezati rupu u blizini svakog od police za kabelima . Također možete izrezati rupe u unutrašnjost bifeu , tako da kabeli okupit će se u bifeu . Za ovu metodu , rezati rupe na unutrašnjosti svaki polici . Stavite jednu rupu u stražnjem dijelu buffet za val zaštitnik je kabel da se spojite na zidu .
6

Koristite rupa pila stvoriti malu rupu na vrhu buffet za kabelima za spajanje na televiziji . Ovaj korak je opcija ako ne žele oštetiti vanjski izgled svog švedskog stola . Ako ne radite ovu opciju , provjerite jesu li svi kabeli i konektori doći iz elektronike , kroz rupe i do televizije .
7

Postavite elektronike u ormare i slijedite upute svih proizvođača u pogledu uključivanja u i spaja na TV .
8

Uklonite sve ladice svog švedskog stola , ako tako odlučite . Na prostoru gdje jeladica može držati kabel ili antenu prijemnika kutija, DVD player ili neki drugi tanki elektronički uređaj . To je opcija , kao ladice mogu postati mjesta za skrivanje za uporabu , daljinskih upravljača ili drugih objekata .
9

Mjesto daljinskih upravljača i pribor u ladicama i na policama ormara , ako je vaš švedski tako opremljen .
< Br >

od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114544.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.