Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako izgraditi ergonomsku stolicu za ljuljanje

? Izgraditi ergonomsku stolicu za ljuljanje za udobnu stolicu koja će podupiru leđa nježnu lumbalnu regiju . Na isti način na kojiponištava proljeće je pao na težini ,stolicu moraju adekvatno suprotstaviti silama koje dobije odosoba sjedi u chair.Things što vam je potrebno
Mjerna vrpca
orahovine Screenshot Tokarski < br > Drill
PEGs Screenshot gumeni bat
Hrast back- letvice
vijke
odvijač
ljepilo za drvo
Birch šperploča
Wood nožem Screenshot šmirgl papir
LAKOVI Screenshot presvlake remenje
lateks /pjena sjedala slabljenja
sjedala tkanina
škare Pretraživati ​​Inner jastucima
šivaćeg stroja
sortirano pištolj
sprej ljepilo
pamuk udaranje < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Order mljevenih drvo u odabranoj boji , poput oraha , za osnovnu strukturu . Trebat će vam 2 prednja postove , 2 nazad postove , 1 prednji horizontali, 3 stražnja horizontala , 2 bočna horizontala , 2 ruke i jedna zakrivljena rocker . Naručite tanke , u obliku drvene letvice za leđa i sjedala . Kovrčava hrast dobro radi . Stvaranje " plutajući natrag " dizajn iz letvice osiguravajući im napeta , ali fleksibilan kako bi se oni daju osnovne lumbalnu potporu .
2

Koristite Strug za konus gornje i donje rubove postova kako bi se spriječilo rasprskavajućeg . Fit komada zajedno bušenjem rupa da stane male drvene kvačice . Dodirnite na mjesto lagano gumenim maljem . Osiguratidubina sjedala podržava gotovo cijelom dužinom bedra , a da tako duboko da reže u leđima i koljenima . Uvjerite sevisina omogućujesjedi posaditi svoje noge čvrsto na tlu , kadastolica za ljuljanje je u mirovanju . Fit lamela s jednakom raspodjelom koristeći drvo vijaka ili ljepila za drvo i odvijača ili malj .
3

Koristite breza šperploča za bazu sjedala . Izrežite rupu koristeći drvo nož kako bi se spriječilo oštećenje kosti u dadiljom dna (Ischia ) . Tkati poticajno remenje od presvlake remenje da pristaju na rupu . Stavite lateks /pjena sigurnosni jastuk preko remenje da se formira podlogu za sjedenje za završnog sloja . Glatke rubove pomoću finim brusnim papirom . Lak s dva sloja kvalitetnog drva lakom , ako za uporabu na otvorenom .
4

tapeciranje sjedala za dodatnu udobnost . Odaberite svoj ​​tkanina i izrezati na veličinu . Koristite predložak šperploča , ako to pomaže . Izmjerite stolica sjedalo i leđa . Crtanje dizajn na šperploču . Izrežite potrebnu tkaninu korištenja škara . Namjestite tkaninu oko unutarnjeg jastuk za sjedalo , a drugi za leđa . Povucite čvrsto ukloniti grudice . Šivati ​​ili spajalica na mjesto pomoću šivaći stroj ili sortirano pištolj . Primjenjuju sprej ljepilo na površina stolice . Pritisnite sjedalo i natrag na svoje mjesto . Instalirajte drvo vijaka pomoću bušilice završiti tapeciranje . Koristite pamučnu udaranje za dodatnu zaštitu i stila .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114581.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.