Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako tapecirati zaobljenim kutovima

Reupholstering može pretvoriti stare , istrošene komad namještaja u nešto gotovo potpuno novi . Uz malo prakse , gotovo svatko može prepraviti cijelu sobu za vrlo malo novca kupnjom predmeta na garaža prodaja ili buvljacima i što ih više ili čak zamjenom tkanine na ono što već posjedujete . Mnogi ljudi , međutim , nepropisno su zastrašeni ovim projektom , jer stvari koje su zaobljene uglove . Alisvjež zaobljena kutak nije gotovo kao teško dovršiti kako bilo appear.Things što vam je potrebno Screenshot sortirano pištolj Screenshot presvlakama Staples
presvlakama nokte
Hammer
Prikazati više uputa
1

Osigurajte tkanina uz sve ravnih rubova za početak tapeciranje svoj ​​predmet . Ostavite kutove poništiti tako da su četvornih kutovi tkaninu isplažen sve oko sebe.
2

Odaberite jedan kutak u kojem za početak . Start na jednom kraju i napraviti male nabore na tkanini , pritiskom i držanjem ih protiv donjoj komadu . Zaustavite kada dođete u središte kutu i osigurati nabrane rub na donjoj s klamericama ili presvlake nokta .
3

Započnite presavijanja ponovo sa suprotne strane istog ugla, zaustavljajući kada dođete do centra i osiguravanja tkaninu kao i prije . Tu je sada" usne " od tkanine u centru . Povucite ovaj komad dolje čvrsto i stvoriti naborima na oba ruba doktkanina je glatka gdje god to će biti vidljiv ; pričvrstite tkaninu na donjoj i završiti ostale tri ugla .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114600.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.