Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako napraviti Djevojčica je drvena stolica

Jednom davno drveni namještaj bio uobičajena pojava u mnogim domovima i učionicama . Iako proizvođači dječje namještaja u velikoj mjeri zamijenio drvo s plastikom kao materijal izbora , izgradnju mali drveni stolac za djevojčicom ( ili dečka ) u vašem životu može pružiti doživljaj koji daje trajan stolicu koja se može uživati ​​generacijama . To je ono što vam je potrebno Srpski šperploče list 10 od 10 inča Pretraživati ​​2 posts ( 2 po 2 inča , 8 inča dugo )
5 letvice ( 1 od 2 cm, 10 cm duga )
2 postova ( 2 od 2 inča , 16 inča dugačak)
moć vidio Srpski traka mjera
stolarska olovka
električnu bušilicu /odvijač
8 l tipkovnici
kutija od 1 - inčni vijke
Industrijska čvrstoće ljepila
boje , jasno kaput ili mrlja ( opcionalno )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Cut svoj drva na gore mjerenja , ako ne koristite pre - siječe drva . Pijesak sve grube rubove ukloniti vrhove i neravni koji može naškoditi djetetu . Položite stan šperploča list ; mjerenje pravokutnik koji je 2 po 2 cm duga koji je u istoj razini na rubu jedne strane iverice . Trag trg s olovkom i izrezati ovaj oblik out . Ponovite blizini uglu šperploča , na istoj strani , da bi sjedište .
2

Postavite jednu od 8 - inčni postova blizini jednog od uglova je sjedište u suprotnim gdje se samo smanjiti . Držite post okomito na sjedalo i traga oko baze post . Ponovite za suprotni kut na istoj strani odrediti plasman predsjedatelja dvije prednje noge .
3

Držite jedan od postova , poravnato na trasiranje i pričvrstite ga vijcima , pritom sa suprotne strane stolca i ravno u vrhu nogu . Ponovite priložiti drugi prednju nogu . Vijak dva L nosače na mjesto na svakoj od dviju strana na nozi koji se suočavaju unutra prema sjedištu dodati stabilnost . Ponovite za preostalo nogu .
4

Push svaki 16 - inčni duljine komad čvrsto u utore ste izrezali na sjedalu dodati stražnje noge . Zajebi nosače na mjesto na donjoj strani kao što si učinio prednje noge . Dodaj kapljicu industrijske čvrstoće ljepila u zglobu između sjedala i stražnje noge kako bi dodali stabilnost .
5

Screw jedan od pet letvice na prednjem vanjskom obodu nogu za dodavanje još više snage . Ponovite za sve četiri strane sjedala . Zajebi posljednji letva na mjesto na gornjoj strani stražnje noge kako bi naslona za stolicu . Pješčane sva područja propustili kada brusiti sjedalo prije primjene bilo koje boje , jasno kaput ili mrlju .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114604.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.