Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako napraviti tablicu iz iskrčeno Drvo

Vraćeni građa može doći iz različitih izvora , kao što su stare žitnice , vinske bačve , ograde , kuća i starih škrinja . Zajednički trend među obnovljenih entuzijasta Drvo je izgraditi namještaja kao što su stolice ili tablica iz starog drva , kako bi se postigla rustikalni, starog svijeta estetiku . Vraćeni građa obično se stvrdne s dobi i može biti izazov raditi s obzirom na prirodne savijanje koje se mogu pojaviti tijekom vremena , alikonačni proizvod je nešto jedinstveno koji vam omogućuje da prilagodite svoj ​​projekt na pojedinačne tastes.Things morat ćete < br > 2 - inčni - by - 4 - inčni klade
4 - inčni - by - 4 - inčni klade
1/2-inch debela oplata daska
kozlića za piljenje drva
Carpenter trgu
traka mjera
olovka
zaštitne naočale
cirkular
drill
3 - inčni drvo vijaka
1 1/2-inch vijci za drvo
3/8-inch svrdlo
3/8-inch kočijama vijci ( plus podloške i matice ) , duljina ovisi o debljini svoje drvo Screenshot, francuski ključ
ručnih Sander Screenshot, brusnim papirom Screenshot Wood konzervans
Show više Upute
1

Uvjerite se da imate barem 15 posto više materijala što mislite da je potrebno prije početka projekta . Postavite kozlića za piljenje drva za korištenje kao rezanje platforme dok zgrada svoj ​​stol . Stavite na svoju zaštitnu opremu i skupiti svoje materijale zajedno . Odlučite koliko je velika stola želite craft ( ne postoje standardne specifikacije za stolom prilikom prilagođeni namještaj ) .
2

Mjera za nogu s klupe i označiti četiri komada 4x4 materijala s trakom mjeru , olovke i stolarskoj trga prema visini koju želite , kao što je oko tri noge , što jeprosjek za nogu stola . Izrežite drvo s kružnom pilom i postaviti komada nogu u stranu . Izmjerite koliko dugo želitestol da se ( ovisno o kvadratnog ili pravokutnog stola dizajn ) i izrezati dva komada u 2x4 materijala na dužinu (kao što je šest metara dug ) . Mark i rezati još dva komada na željenu širinu tablice .
3

Stavite okvir za stol zajedno . Postavite komad 4X4 nogu uspravno i gurnite dva komada okvira s obje strane da se formira slovo L. bušiti rupe 3/8-inch vijaka i stavite ih na svoje mjesto . Slajd podlošku nad suprotnom kraju i zategnite maticu . Ponovite postupak za svaku nogu komad dok su sva četvorica od njih su instalirani i imate kvadrat ili pravokutni okvir izgrađen .
4

Cut braće komada za unutrašnje dijelove stola . Utor ih između okvira komada na vrhu tablice i pričvrstite ih na svoje mjesto barem svaka dva metra (broj bracers potrebnih ovisi o veličini vašeg stola ) s 3 - inčnim vijke koji pričvršćuju strane okvira na brace dijelovi . Flip cijelu strukturu na taj načinpravokutni okvir je sada uspravno .
5

Cut Plank komada do veličine , trčanje ili dužina - mudar ili širini preko stola . Tko ih šiša u okvir za stol s 1 1/2-inch vijke . Pijesak sve rubovima dolje s ručnom brusilicom dok ne budu potpuno glatka . Nanesite drvo konzervans kao izborni završiti ako želiš .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114607.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.