Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Električni alati koristi u drvnoj Shop

Drvo trgovina dioničko električnih alata , ovisno o sposobnosti i udobnost na razini od operatera . Broj snaga drva alata dostupni su ostvariti isti cilj . Na primjer ,cirkular siječe drva pa tako istol vidio . Ovi električni alati samo obavljaju svoje zadatke drugačije . Obrtnik ima izbor hoće li ili neće posjedovati oba ili samo jedan od tih alata . Koji alat se odlučite ovisi o vašoj bazi znanja i svojim osobnim željama . Drvo Lathe

drva tokarski se koriste kako bi ak u obliku komada drveta poput spiralnih dijelova za stolice , pištolj dionice, zdjele ili svijećnjaka . Ako ste postavili na izradu namještaja ,trgovina će moratidrva lathe.The stroj pretvara drvo napraviti različite oblike . Moderna Strug ima mali motor koji pretvara drvo na osovinu , a , kako jedrvo okreće , koristite oštre oruđa za oblikovanje drva kao što ispada . Strojevi dolaze u različitim veličinama i označeni su s maksimalnim promjerom od materijala koji se koristi . Tokarilice i specijalizirati i imaju različite svrhe . Na primjer ,olovka tokarski specijalizirao za izradu malih predmeta poput drvene pisanja olovke . Drugi primjer ,kat Strug , obrađuje velike predmete poput dijelova za namještaj .
Tablica Saw

stol vidio sjedi ispod stola s noža zabada za rezanje drva , koji vam omogućuje da napravite ravne i precizne rezove gurajući drva kroz nožem na ravnom stolu . Pile dolaze u različitim veličinama , atip kupiti ovisi o vrsti drva rez u dućan . Mala klupa tipa stolne pile su za izvođače i handymen u pokretu , aza teške uvjete rada kabineta pila koriste profesionalni hardcore stolari koji čine namještaj ili drugo drvo obrta koji trebaju izdržljivog motora . Stol vidio se također koristi za ripanje pločama, koje je rezanje velike zajednice u komadima ili stvaranje specijaliziranih rezove Dado za projekte namještaja .
Drill Pritisnite

drill press koristi kada treba izbušiti točne rupe u objekt . Dobro drvo trgovina model dolazi s 3/4-horsepower motorom i 5/8-inch chuck . Ako trebate napraviti precizne rupe , morat ćete drill press . Obični prijenosni drill seli u ruci , tako da ne mogu dobiti precizne rupu . Drill press koristi motorizirane bušilicu koji je montiran na postolje koje omogućuje podizanje i spuštanje bušilicu . Montiran drill drži bušilicu čvrsto kako bi se omogućilo precizno rupu . Drill press dolazi u klupa- top modela koji sjede na radnom stolu ili u velikim podne modele s vlastitom štandu .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114615.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.