Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako prodavati ručno izrađenim namještajem

Srećom mnoge mogućnosti predstaviti sebe kada su obrtnici i obrtnici traže načine da prodaju svoje ručne izrade proizvoda . Internet , lokalnim trgovinama , buha tržišta i privatnom vlasništvu namještaj trgovinama koje prihvaćaju stavke na pošiljke ili kupiti predmete namah za manje od maloprodajne cijene . Riječ usta je također odličan način za prodaju namještaja , a ponekad i stavljanje komad namještaja na javnom mjestu ili donirajući dio na high -profile ili javne ustanove mogu vam dati izlaganje javnosti . Upute Screenshot
1

Cijena namještaj za ono što je vrijedno . Troškovi materijala , alata i svog rada najveći su čimbenici u uspostavljanju cijenu za njega . Posjetite namještaja trgovinama koje prodaju slične namještaj kako bi vidjeli koliko su dućani su puni za svoje stavke . Budući da su stvaranje ručno namještaja , možda ćete biti u mogućnosti naplatiti više za svoj rad , pogotovo ako se prijavite i datum to .
2

fotografirati svoj ​​posao i bilo staviti svoje vlastite web stranice za prodaju to ili pronaći poslovnice online koji će objaviti svoj namještaj za prodaju , za određenu naknadu . Postoji puno predložaka za korištenje staviti gore web stranice nakon što ste registrirani naziv domene . Neki ljudi odlučite zaposliti nekoga za dizajniranje i upravljanje web stranice , a to je svakakoizvediv izbor .

Osim izlaže svoj ​​rad , ima vlastite web stranice daje kredibilitet za vaš posao , kao i davanje ljudima priliku da vide vaš ručne namještaj bez posjete svoj ​​dućan ili garažu .
3

Ispis najbolje fotografije svog rada i staviti ih u portfelj ljudima pokazati svoj ​​namještaj . Također možete koristiti grafički softver za napraviti neke brošure sami ili zaposliti grafički umjetnik za napraviti ovaj zadatak za vas . Brošure također može biti optimiziran za Internet i e-poštom na ljude koji su zainteresirani za vaš rad .
4

iznajmiti prostor na buvljaku ili drugo prodajno mjesto na temelju proračuna . Iako namještaj kupuje rijetko impulsa predmeti , što je u stanju zadovoljiti s javnošću kako bi ih pokazati svoje ručne namještaj može bitinajbolji način da su širili riječ o vašem radu .
5

Oglašavanje u novinama i časopisima , na temelju proračuna . Ponekad lokalne TV postaje i radio postaje će intervjuirati poduzetnike o svojim tvrtkama za lokalne ili lifestyle emisija . Kontaktirajte proizvođači ili novinarima izravno preko telefona , ili ih poslati e -mail sa nekim fotografije svoje projekte u prilogu .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114648.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.