Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

DIY Dječji Cradle

bebe udomljuje i kolijevke suskupi - pogotovo u maloprodaji - investicija za buduće roditelje . Možete napraviti slatka , ljulja kolijevku koja može sjediti pokraj svog kreveta , tako da možete doći do dolje u noći rock dijete natrag na spavanje , koristite šiblja košaru za rublje , jastuk , tkanina, i nekoliko tools.Things ćete Trebate
Veliki šiblja košaru za rublje
regularne veličine krevet jastuk
tri metara od crveno-bijelom kariranom flanel
Četiri 1x2 drvenih blokova Pretraživati ​​Dva lutka ljulja stolica rokeri s nogama Pretraživati ​​Four 8 inča drva vijci
četiri podloške Pretraživati ​​Snaga drill i komadići
Bijela boja sprej
škare Pretraživati ​​vruće ljepilo pištolj
vruće ljepilo palicama
Prikazati više uputa
1

sprej bojite pletenu košaru i lutku stolicu za ljuljanje noge bijele . Pobrinite se za to na prozračnom mjestu . Ostavite da se potpuno suha prije prelaska na sljedeći korak ( 24 do 48 sati) .
2

Pričvrstite noge na pletenu košaru . Da biste to učinili , šablone rupe u sve četiri noge koriste svoju moć bušilicu . Postavite perilicu na svaki vijak . Zatim izbušite svaku 8 inča vijcima kroz jedan od 1x2 drvenih blokova . Line oni blokovi gore u košari , tako da su na vrhu , gdje rocker noge će se sastati u koš . Izbušite vijke kroz koš i na nogama , tako da su čvrsto vezani .
3

Linekošara s jastukom . Stavite tanki sloj vrućeg ljepila na unutarnjim rubovima dnu košare i na drvenim blokovima koji drže noge na mjestu . Gurnite jastuk prema dolje u koš sa svoje ruke . To je vjerojatnojastuk je veći od košaricu dna , to je u redu , kao što želite jastuk za jastuk su strane koš , što je dobro.
4

Tuck u flanel podstavom . Izrežite tkaninu tako da ' je otprilike iste veličine kao vrh koš . Ovaj izrez ne treba biti točno . To je zapravo poželjno napravitimalo veći nego što je potrebno . Stavite malo vruće ljepilo na jastuk i pritisnite središte tkaninu dolje na to da ga drže na mjestu . Zatim , uredno ugurati i skupiti rubove tkanine oko iznutra , gornji rub košare , vruće ga ljepljenje na mjesto kao i ti ići .
5

Testirajte svoje rocker prije stavljanja bebe u nju kako bi se osiguralo koji je uravnotežen itkanina je siguran . Make prilagodbe po potrebi , zatim rock- bye baby i uživajte DIY postolje .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114654.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.