# >> Dom i vrt >  >> Hobbies >> Namještaj Izrada >>

Kako napraviti japansku Umbrella

tradicionalni japanski suncobran , zove wagasa japanski , jelijepo i funkcionalno kišobran . To može potrajati mjesecima , kako bi ispravno napraviti wagasa , alikrajnji proizvod je zapanjujuća . Ručno wagasa čini prekrasan poklon ili osobnu stvar . To nije lako napraviti , ali oni su vrijednovremena i truda utrošeno u crafting.Things što vam je potrebno Pretraživati ​​bambusa palicama Pretraživati ​​Bambus cijev
Runner Screenshot Washi papir
biljnih ulja
kasu lak
Strings
Dye
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Cut bambusa na tanke štapiće . Tu bi trebao biti 48 štapići za wagasa . To će formirati kišobran , tako da bi bili sigurni da su čak iiste debljine .
2

Dye bambusa palicama . Oni mogu biti obojen bilo koju željenu boju .
3

popraviti trkač na bambusa cijevi tako da klizi na cijevi i koristi mali bambusov štap kao stopera , a zatim se pridruže savjete za trkač . Vrhovi se mogu spojiti na trkača pomicanjem savjete u utore u trkača . Nakon savjeta , rebra i nosila su pričvršćeni za bambus cijevi . Izrežite male proreze u bambusa cijevi i stavite rebra i nosila u bambusa cijevi , dopuštajući im da buknuti iz formirati okvir kišobran . Ljepilo se može koristiti kako bi rebra i nosila u malim prorezima . Trkač će diktirati gdje su trebali biti fiksna , ali obično su štapovi će se uklopiti u utore u trkač .
4

Zalijepite Washi papir na drvenom okviru . Vodootporan ljepilo jenajbolja opcija da bi se izbjegle nesreće prilikom korištenja ove kišobran na kiši .
5

Nanesite biljnih ulja na Washi papir i postaviti kišobran na suncu. Rad bi trebao biti potpuno suh prije nego je izvadite iz sunca. Donesite kišobran unutrašnjosti tijekom noći i dana kada je vrijeme prekršaj kako bi se izbjeglo to narušili .
6

Nanesite kasu lak na wagasa . Pustiteda se osuši lak .
7

Pruži konce unutar rebara wagasa . To daje konačnu stabilnost i pokretljivost kojakišobran treba .
8

Ukrasite kišobran . To može biti oslikana u bilo koju željenu stila ili dizajn , ili to može biti lijevo s originalnim bojama Washi papira i obojanu bambusa .

Svojstva mahagonija

mahagonija , sa svojim uskim žita i prekrasnim crvenim prigušeno , jepopularan izbor za proizvodnju fine namještaja . Namještaja naći lako raditi sa i potrošači vrijednost njegovu izdržljivost i otpornost na truljenje . Povijest Španjolski otkrio ma

Více >