# >> Dom i vrt >  >> Hobbies >> Namještaj Izrada >>

Namještaj za popravak Škole

Namještaj zgrada , obnova i popravak jepraktična vještina koja može raditi u korist tesara iz amaterskih do-it -yourself razinama profesionalcima u građevinskoj industriji . Bilo da uživate antiquing i obnovu kao hobi ili su zainteresirani za postizanje unosan karijeru u industriji namještaja , nekoliko vrsta popravka namještaja školama nude casual do razina certifikacije popravak namještaja i restauratorskih klase . Chippendale International School of Namještaj

Namještaj building programa često su dostupni .

Chippendale Međunarodna škola Namještaj je osnovao poznatu Velika Britanija dizajner , Anselm Fraser 1985 . On pretvara britanski kamen iz 19. stoljeća štagalj u svjetski poznatom dizajn namještaja škole. Do 20 studenata godišnje mogu upisati u listopada do lipnja programom koji uključuje obuku u izradi namještaja , dizajn , obnove i drveta .

Chippendale International School namještaja
Gifford ,
istoku Lothian,
EH41 4JA ,
Škotskoj
44 0 1.620 810.680
Fran Malloy namještaj
Restauracija nastava za stilskog namještaja refiniširanje su dostupni širom svijeta .

Fran Malloy Namještaj se nalazi u Velikoj Britaniji i upravljao namještaja i stolarije konzervatora , Frana Malloy . Kao član Regionalnog Namještaj društva , Malloy nudi razne tečajeve u namještaja popravak i obnovu u njegovoj privatnoj zgradi namještaj studiju . Tečajevi obuhvaćaju poduku u pravilnom korištenju ručnih alata i ljepila učvršćenjem, nastava u tipovima šume i materijale , zgrade namještaja , popravak i drva lakiranja .

Frana Malloy Namještaj
72 Brackenrig četvrt
Glasgow
G76 0HF
0141 644 1421
franmalloy.co.uk
American Wood Dorada institut
Nastavak obrazovanja je ponudio na korporativnoj razinama.

American obrade drva Institute u Vineland , New Jersey jenamještaj završene škole koja se specijalizirala za drva bojanje i završnu obradu tehnike koje se primjenjuju za dosljednost u masovnoj proizvodnji namještaja . Škola nudi tečajeve za početak studente i nastavak edukacije za popravak namještaja stručnjaka . Programi su znanstvene osnove fine obrade drva , industrijski poliester , poliuretan dorada, sprej za obuku operatora, antiquing i staklarski i industrijske obrade drva . Online tečajevi su također dostupni .

American Wood Dorada Instituta
315 Lincoln Avenue
Vineland , NJ 08360
856-696-8467
awfi.org

Kako dizajnirati nakit s metalik Mesh vrpci

Možete dizajn šarene, elegantan nakit s metalnom mrežom vrpcom . Možete nositi nakit da dizajn s vrpcom na formalnim stranaka , casual događaja ili oko svoje kuće . Ova vrsta vrpce je izrađena od mesinga , bakra i aluminija . To je trajan jer je otpo

Více >