Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Koja jerazlika između Welting & Raju se u presvlake

? Welting i raju su vezani predmeti koji se koriste u tapeciranje namještaja . Obojica su ušivenim u tapeciranje šavova dodati akcentima i povećati tapecirani šav trajnost . Welting Značajke

Welting jetkanina prekrivena kabel od bias - cut presvlake tkanina . Welting našivenim tkanina usne tako da se može umetnuti između tkanina komada , a često se koristi na rubovima naslone za ruke i jastuke sjedala . Welting također naziva cijevi .
Raju Značajke

raju je običnobez ukrasa kružni kabel se koristi za izradu zaobljenog oblika welting . Tkanina koja tvori vanjski dio welting našivenim oko raju mu dati 3 - dimenzionalnu kvalitetu . Raju se dolazi u različitim debljinama , od debljine struna na 1 -inčni ili deblji kabliranje za tapeciranje stavke .
Welting Koristi

Welting je ušivenim u presvlake šavovi koji će vam pomoćikod kuće dekor tkanina izdrže svakodnevnu uporabu. Welting , smještena na uglovima i rubovima presvlake , ograničava kontakt s ušivenim šavova i puferi ogrebotine kaonamještaj koristi .
Raju Koristi

raju daje welting svoj ​​oblik i podršku . To nema tkanina usnu da welting radi , koji sprječava da se koristi u šavovima .
Dekorativna Koristi Srpski Srpski

Dekorativna raju , izrađena od metalnih niti , koristi se u aplika za izradu dizajna na tkanini stavke . Welting , s tankim raju umetnute unutra, može se koristiti za izradu ukrasnih rubova na odjeću kao dobro.


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114701.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.