Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Upute za smanjenje pjenaste gume

Pjena guma jematerijal koji se koristi za mnoge projekte kuće namještaja . To jezanimljiv materijal za rezanje , jer je mnoge debljinama dostupne za različite projekte . Debljina pruža dilema pri odabiru odgovarajuće rezanje alat i drugu opremu potrebnu za napraviti rez . Rubovi pjenaste gume može biti neravna , nakon rezanja . To može biti korigiran po brušenje područje kako bi ga glatko . Rezanje Razrjeđivač pjenaste gume Screenshot
nožem može se koristiti za rezanje pjenaste gume .

Pjenaste gume koja je manja od jednog inča može se smanjiti korištenjem obrt ili stolarska nož . Proces uključuje stavljanje trag gdjerezati će se koristiti olovku ili stalni marker . Niti jedna od njih će krvariti kroz materijal koji će biti postavljeni oko pjenaste gume . Najbolji način da se rezati pjenaste gume je stisnuti područje blizu rezne linije i izvući nož kroz . To je važno kako bi bili sigurnipjenaste gume je na površini koja neće biti oštećen od rezanja oštrice noža .
Rezanje pjenaste gume manje od 5 centimetara debeli
< p >električni nož dobro radi rezati pjenaste gume koja je manja od 5 cm u debljini . Označite pjene za rezanje koristeći ili olovku ili stalni marker . Uključite električni nož prije dodiruje materijal . Stisnuti područje uz rezanje linije dati električnog Nož više čvrstih materijala da siječe . Akoelektrični nož uključen dok je dodiruje pjenaste gume može izazvatimaterijal za kopiranje .
Rezanje Debeli pjenaste gume

od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114702.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.