Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako Load Staples u Stanley sortirano pištolj TR100

Staples može se koristiti za puno više od samo pridružio hrpe dokumenata zajedno . Staples također može doći u ruci za razne obrtničke i građevinske svrhe . Stanley TR100 sortirano pištolj je dizajniran za drugu svrhu . To je dovoljno snažan da bude savršen za klamanje dolje tepih u sobi ili remodeled letanja do otkačene žice . Međutim ,Stanley TR100 nije ništa bez spajalicama . Oni moraju biti učitani u , što nije teško , ali morate znati ispravan način da to učinite . Upute Screenshot
1

Držite sortirano pištolj naopako i locirati crnu sortirano prtljažni prostor . Push up i proslijediti na ovom području i iskočiti spremnik sortirano . Uvjerite se da nema Staples ili krhotine zaglavljen unutar spremnika.
2

Uložite Staples željenu veličinu u pištolju . Staples treba okrenuti prema gore, treba biti čvrsto drže zajedno i ne razbijena . Želite li staviti jednu dug, neprekinut traku Staples nježno u pištolju i gurnite ih skroz naprijed .
3

Zatvorite spremnik sortirano sigurno za zaključavanje Staples u. Testpištolj jednom od snimanja iz šarka kako bi bili sigurni da je ispaljivanje ispravno .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114710.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.