Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Minijaturni namještaj Projekti

Izrada minijaturna lutka namještaja apele obrta manijak koji je sagradio kućicu za lutke ili snove o izgradnji kućicu za lutke . To jeprojekt za odrasle ili starije dijete . To zahtijeva više mašte od izgradnje vještina . Postojerazličite materijale i reciklirati stavke za korištenje pri izradi minijaturni namještaj . Ispis namještaj Projekti

Obrtni knjige, kao što su Vivienne Boulton je "Dollhouse dekorater " su stranice obrazaca za praćenje i primjenjuju se kartona ili drveta . Nakon izrezivanja komade , okupiti u skladu s uputama u knjizi bi minijaturni namještaj , kao što je toaletni stolić, komode ili bek stolicu . Umjesto korištenja uzoraka iz knjige ,broj web stranica nudi besplatne uzorke , naziva Printables , ispisati s računala na teškom papiru. Mnogi od njih ne samo ispisati obris uzorak , ali vrijede dizajn i boju na papiru . To je kao da ispisuje minijaturni namještaj .

Recycled namještaj Projekti

Osvrni se za reciklažu materijala , pogodnog za izradu minijaturni namještaj . Prazne matchboxes idealni ladice . Izrežite veliki pravokutni komad teške , čisto za pakiranje plastike da bi vrh staklenim vrh tablice . Moda malu kartonsku kutiju u namještaja , kao što oblači ili stol . Pogledajte kroz časopise za slike namještaja , a onda zamislite kako bi mogli ponoviti djelo , koristeći kartona . Napravite kovane poput lutke stolice po vješto rezanje i curling aluminija soda limenke , koristeći dno limenke kao naslon sjedala , i oblikovanje sekcije rez u obliku noge stolica i naslon . Iako je toklasični obrt projekt , često se naziva limenki lutka namještaj , nije pogodna za korištenje kao dječje igračke , zbog oštrih rubova .

Uljepšavanje Namještaj Projekti

Obrtni glina , koja obično košta oko $ 1 ili manje po unci , može se napraviti u dijelovima namještaja , a potom pečena u pećnici oko 15 minuta da se stvrdne . Nakon izrade namještaja , dodajte ukrasima kao što su gumbi za ladice . Napravite ladica izvlači iz različitih materijala , kao što su oslikane suhog graha ili sjemenja , igle ili igle s ukrasnim glavama ili nakit perle . Zlatna naljepnica zvijezde, strateški izrezati , napraviti pogodna zlatni okovi za kartonske ormari . Ljepilo rese obloge oko baze tkanina kauč dodati završni dodir . Koristite jasan , teška pakiranje plastike i vidjeti - kroz prozore u Kini hutches ili drugih ormare s stakla . Za Kinu ormari s ogledalom podlozi , koristiti aluminijsku foliju kao ogledalo .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114712.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.