# >> Dom i vrt >  >> Hobbies >> Namještaj Izrada >>

Kako biste dobili osloboditi od Fisheye Kad lakiranja namještaj

Fisheye jepovršina mane veličine zrna graška . To se događa kada jenova obrada ne može pridržavati na površinu zbog kontaminacije . Glavni krivac uzrokujući Fisheye u finiša je silicij , s druge ulja djeluje kao sekundarne doprinose problemu . Završna obrada zahtijeva pažljivo uklanjanje svih već postojećih završi kako bi se uklonili sve preostale silikona , ulja i voskove . Također je važno održavati čistim radionicu koji je slobodan od nečistoća . Učestalo pranje ruku ,korištenje jednokratne rukavice i izbjegavanje rukovanja masnu hranu i grickalice , poput čipsa , pomaže smanjiti šanse za uvođenjem riblje oko uzrokuju onečišćenja vašim project.Things morat ćete
lint -free krpe
Solvents
rukavice za jednokratnu uporabu
Silicon bez striptizeta
brusnim papirom Screenshot Fisheye eliminator
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Koristite benzina, laka tanji , aceton , metanol , ili druga ulja bez otapala za čišćenje na površinu predmeta prije početka skidanje . Snažan čišćenje prije skidanja može ukloniti vosak i poliranje se koriste za održavanje namještaja .
2

Strip stari završiti s drveta pomoću silicijskog bez striptizeta . Koristite rukavice za jednokratnu uporabu , scrappers i šmirgl papir da su bez silikona , ulja , vosak i masti .
3

Pripremite površinu za završnu obradu sa finim brusnim papirom . Obrišite prašinu s površine koristite krpu bez krpu iotapala u skladu s novim završiti . Pobrinite se da Vaš rad je područje bez zagađivača na površinama , na alatima , te u zraku .
4

Vizualno pregledajte površinu za indikacije kontaminacije . Mjesta i bezbojni područja mogu bitipokazatelj silikonom ili ulja koja zahtijeva daljnje čišćenje .
5

Seal površinu drva brusnim pečat ili stanjen šelak , ako je to moguće . To može pečat onečišćivača i drvo ulja po brtvila , čime je mane-free primjena novog cilja .
6

Kad svi zagađivači ne mogu otkloniti , dodajte Fisheye eliminator na nove dorade medijima prije nanošenja . To je običnorješenje posljednje utočište za eliminiranje Fisheye , jer uključuje dodavanje silicija na završni materijal kako bi se omogućilo vezivanje materijala jednake viskoznosti .

Kako izgraditi Vintage Namještaj

Prema Webster rječniku , vintage se definira kao razdoblje podrijetla ili proizvodnje u određenom roku . Mnogi obrtnici i craftswomen uživati ​​u izazov izgradnju vlastite namještaj s vintage stilu , oponašajući svoje epohe , a zatim slikarstvo i

Více >