# >> Dom i vrt >  >> Hobbies >> Namještaj Izrada >>

Domaći Deer Leg Gun Regali

Ima li boljeg načina za lovca da budu ponosni na svog ubiti nego sa zaslonom ? Dok montažu plišane životinje glave jetradicionalna i dostojanstven način da pokaže svoj ​​ulov , to zahtijeva skupo putovanje u preparator . Stvaranje pištolj stalak od jelenje noge je zabavan i jednostavan način prikazati svoje vještine . Ovaj stalak također čini zanimljiv i roman razgovor komad . Kupnja pribor

Ne morate bitiprofesionalni napraviti solidnu jelena nogu pištolj stalak . Ako želitestalak za profesionalni izgled , međutim , morate ulagati u high -grade opreme . Ovaj stalak će bitiuspomena , značilo da traje . Kupi kvalitetne konzervansa, montažnih oblike i preparator je glinu . Te tri alata ići dug put prema stvaranju stabilnog , dugotrajan stalak .
Priprema vaše noge

Ako planirate kupiti pre - smrznuto jelena noge , morat ćete ih sami haljini . Korištenje jake noževe , rezati noge na zglobovima koljena . Guliti kožu od nogu kosti da se na pandža rosišta . Oslobodite kandžu iz nogu , zajedno s tetivama . Uklonite srž. Premažite noge i kopita liberalno solju . To će izvući vlagu iz stopala . Pack sol u nogu šupljini , kao dobro. Ostavite najmanje 24 sati , a najviše mjesec dana , ovisno o tome koliko dugo su noge odvesti na suho .
Montaža stopala

Nakon jelena noge su pravilno tretirati , to je vrijeme za prepariranja . Stvari su šupljine nogu u potpunosti s preparator glina dok oni pune i da ste zadovoljni vlastitim izgledom . Neka ih postaviti . Odaberite duljinu odborastalak će se montirati na i izbušiti dvije rupe u njemu na ispravan udaljenosti držati svoj ​​pištolj . Kadse glina postavljena , gurnuti vijke kroz rupe na vašem brodu i onda stane na noge preko tih vijaka . Ako želite, možete kaput svoje kopita s lakom ili crne boje kako bi ih ističu .

Kako boje drveta namještaj napraviti to shabby chic

drvetom namještaj proizveden stavljanjem tanki sloj drveta preko iverice ili šperploči baze stvoriti dojam masivnog namještaja . Možete prepoznati furnir uvidom krajnjim zglobovima od komada drva . Ako možete vidjeti krajnji žita , to je puno drvo .

Více >