Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako izgraditi Antique Klupa

Starinski zemlja klupe nekad bio izdašan na farmi aukcije i cijeni samonekoliko dolara svaki . Ta vremena su davno iza nas . Država klupe su teško naći, a kada to učinite naći jedan je skupo . No, njihova zemlja šarm i dalje ostati u našim mislima . Starinski zemlja klupe su lako napraviti i tražiti pravo na dom u kući ili sjedi na stražnjim porch.Things što vam je potrebno
1 1by 12 do 12 stopalo borovu dasku
Tape mjera
olovka < br > Metal stolara trgu
Tablica vidio Srpski Electric kotlet pilu .
ručna pila
kutija od 1 1/4 inča završiti noktiju
Hammer
Prikazati više uputa
< br > 1

Mjera 45 cm od jednog kraja ploče i izrezati dasku na usitniti vidio . Ponovite za drugi odbora iste dužine . Mjera 17 inča s jednog kraja preostale ploče i izrezati. Ponovite za drugi odbora iste dužine .
2

Postavljanje ograde na stol vidio i parati - rezati po dužini jednog od 45 inča dugo zajednice . Rip ga ravno u centar kako bi završili s dvije ploče identične u širinu . Mjera u 4 inča iz svakog kraja duž iste rubu dasaka koje su upravo ripped .
3

Mjera 1 inča dolje iz suprotnog ruba . Položite metalni trgu na svakom kraju ploče i spojite 1 inčni trag i 4 inčni trag i nacrtati dijagonale liniju . Učinite to 4 puta . Na svakom brodu jedan rub će mjerenje 45 inča . Nasuprot rub istog odbora će Mjera 37 inča . Vidio duž linije olovke s nasjeckajte pilom .
4

Položite jednu od 1. do 12. i 17 inčne ploče na stol . Pronađite sredini široke ploče 12 inča s pomoću metar . Mark 1 inch off s obje strane središnje znak odbora . Od mjera centar obilježavati 2 1/2 cm i napraviti pečat . Spojite dva 1 -inčne maraka do 2 1/2 inča marku s metalnom trga i nacrtati dvije linije dočaravaju naopačke V. Cut duž linije s ručna pila . Ponovite za drugi odgovarajući odbor .
5

Postavite 1 po 12 do 45 inča ploču na jednoj dužoj . Rekvizit ploče gore ako je to potrebno . Položite 45 inča dužine nagnutog cut odbora protiv gornjem okrenut ruba ploča 12 inča . Gornji rub bočnog odbora treba biti u ravnini s lica ploča 12 inča . Hammer u nokat 1 inch u od kraja kut rezanja odbora . Funta čavao u svakih dva inčafull length odbora . Ponovite za drugi kut rezanja ploče na suprotnoj strani .
6

Položite klupu licem prema dolje na radnoj površini . Umetnite dva 17 -inčne ploče između dvije bočne daske sa svojim gornjim rubovima rumenilo protiv klupe . Line up svakoj od 17 inčnih ploča tako da svaki rub je postrojilo se s dna kut rezati ploče -4 cm u odnosu na kraj klupe . Kraj zajednice s naopako V rezova su okrenuti prema gore .
7

Postavite metalnu trgu protiv lica 17 -inčni visoke odbora i sjedište klupe kako bi se osiguralo obje zajednice su na savršena pravim kutom u odnosu jedna na drugu . Funta dva nokte u svakoj strani stilu izravno u samom rubu visoke odbora 17 . Ponovite za drugu 17 inčni brodu .
8

Namjestite klupu na podu . S vrha klupe funtu 4 nokte ravno kroz sjedište klupe u gornjem rubu svakoj od 17 ploča .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114760.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.