# >> Dom i vrt >  >> Hobbies >> Namještaj Izrada >>

Kako Pucaj ravnoj klamanja

Straight Staples suvrsta klamerica koristi u sortirana po oružju . Oni dolaze u različitim dužinama , uključujući 1/2-inch i 1/4-inch spajalicama . Možete koristiti sortirano pištolj za razne projekte , uključujući i tapeciranje namještaja i okret žice na drvu . Spajanje topovi su prilično jeftin - standardne klamarice su u rasponu 25 dolara - i jednostavan za korištenje . Međutim , vi trebate neke snage ruke da rade sortirano pištolj . Vi ćete " pucati " ravno stabilna povlačenjem ručice na sortirano pištolj s jednim hand.Things što vam je potrebno
1 " heavy -duty " sortirano pištolj Screenshot 1 pakiranje od ravnih Staples ( 1/2- ili 1/4-inch )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Pritisnite sortirano pištolj protiv površini objekt . Spajanje topovi su priručni alat za izgradnju i uređenje projekte , jer su Staples će " pucati " ravno u objekt i rumenilo odmora s površine . Sortirano pištolj je ravna površina snimanja čini izravnavanje pušku na objekt - poput pupku stolica jastuk li se pokriva s tkanina - lako za napraviti . Jednostavno pritisnite ravnu površinu pištolja protiv objekta .
2

Omotajte ruku oko poluge sortirano Gun -a . Koristeći jednu ruku , provući prste ispod poluge na vrhu pištolj i osigurati svoje ruke oko vrha . Grippoluga čvrsto , ali ne tako čvrsto da vidite bijeli iskakanje gore na vaše zglobove . Nježne ruke svibanj imati tvrdo vrijeme sa snimanja Staples u početku, jer povlačenjem poluge ne ​​zahtijeva prilično snažnu ruku .
3

Pritisnite dolje na polugu s jedne strane . Press tvrdi dok ne čujete sortirano pop iz pištolja . Ako je potrebno, koristiti obje ruke . Zamotajte drugu ruku preko vrha , i povući ručicu . Druga ruka će djelovati kao potpora i neke dodatne snage ruku . Kao što ste i dalje koristiti sortirano pištolj , može se dogoditi da vam je potrebno samo jednu ruku .

Kako da prisustvuju namještaj Izrada školu

Kako da prisustvujuNamještaj Izrada školu . Postoji mnogo različitih načina da prisustvuju izradu namještaja školu . Tečajevi se nude online i strukovne škole nalaze se u mnogim gradovima . Kako ste pohađati školu ovisi o vrsti instrukcija koje ste o

Více >