Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Domaći Solarna svjetiljka

Ako uživate u umjetnost i obrt , vi svibanj želite probati izgradnju svoje vlastite svjetiljku . A ako ste čitali o sojeva okoliša uzrokovane ugljen snage , možda ćete poželjeti da jesolarni žarulje čine . Osim što jezabavan projekt , to također može bitidobar način da se pregledati solarnu energiju prije instaliranja veliki sustav za vaš dom . Uspostaviti Napajanje

odrediti kakav izlaz želite da vaše svjetiljke pružiti i koliko snage vaš lampa će zahtijevati s običnim uporabu . Na primjer ,tipični 60 vata sa žarnom niti žarulja koristi za dva satadnevno će zahtijevati solarne ploče kadro najmanje 120 vat- sati na većinu dana u godini . Takvaploča bi koštati stotine dolara u maloprodaji . Razmislite fluorescentna ili LED , umjesto , kao što je ove vrste rasvjete zahtijevaju samo dio vlasti . Resursi vidi na web stranicu koja će vam pomoći u određivanju svoje snage potrebe .
Kupnja Sunčeva Paneli

To nisu praktični graditi na svoju ruku . Dućan okolo dok ne nađete proizvod koji vam se sviđa i prodavatelja imate povjerenja . To jeveliki trošak vašeg solarnog projekta žarulje , alikvaliteta solarni panel će generirati besplatnu struju za mnogo godina .
Kupnja Inverter

solarne ploče sama će proizvoditi DC snage . Ako planirate koristiti fluorescentne ili LED rasvjeta , morat ćete kupiti svjetla koji su posebno dizajnirani za korištenje DC snage ili ćete morati kupiti pretvarač snage da se pretvori u DC struje u AC . Imajte na umu da su neki manji pretvarači možda neće moći ispravno napajanje fluorescentne žarulje , pa pitati o tome , ako mislite na korištenje fluorescentno svjetlo . Budite sigurni da pitati o tome koliko snage će trošiti u procesu pretvorbe i shvatiti ga u svoje bruto solarnim elektranama potrebama .
Kupnja Baterija

solarne energije prikupljat će se tijekom svijetlih sati , ali vaša lampa će se izvoditi kada je mrak . Između tih vremena ,energije morat će biti pohranjena u bateriji . Dobilibaterija ocijenjeno za velikog broja punjenja , tako da nećete morati zamijeniti ga često . Ni tu neće biti nekih snaga otpad , tako saznati koliko i množite vaš bruto snaga treba u skladu s tim .
Instalirati solarne panele

ploča će vjerojatno morati biti postavljen vani , okrenut na jug , s dobrim izloženosti suncu . Krov je običnonajbolje mjesto . Instalacija bi trebala biti lako napraviti sami . Vi svibanj također biti u mogućnosti da ga instalirati u zatvorenom prostoru , ako će vaše žarulje snage treba biti vrlo niska . Provjerite s solarni panel prodavatelja kako bi naučili o mogućem unutarnju upotrebu .
Instalirajte baterije i pretvarač

To bi trebao biti smješten i sigurno i zaštićeno od elemenata . Ako postojiinverter ,baterije će biti na prvom mjestu .
Instalirajte

Osim povezivanje ploče na baterije , morat ćete se odvojeno spojiti bateriju pretvarača, a za svjetiljku . Sva ožičenja treba izvoditi u zaštitnoj cijevi i vanjski dijelovi trebao biti otporan na vremenske prilike. Pronađite svoju svjetiljku pokraj solarne ploče kako bi se smanjili gubitak napona duž žice . Ne zaboravite na masu svoje krugove .
Skupite Svjetiljka

Ovaj korak nije potrebno ako se kupnje nove žarulje ili ponovnog korištenja postojećeg. Ali ako ćete izgraditi vlastiti , morat ćete za oblikovanje i izradu svjetiljku i spojiti ga u skladu s tim . Ključni materijali za to su lako dostupni u željezariji .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114775.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.