Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Domaći Bean bag stolica Upute

Bean bag stolica su zabavne , svestrani komada namještaja koji dodaju kreativni žalbu u svoju sobu . Oni su se preselili lako iz sobe u sobu za sjedenje i ekstra lako pohranjuju kada oni nisu potrebni . Oni su savršeni za igranje igara u pred televizorom ili za opuštanje i odmaranje uz kamin . Možete kupiti bean bag stolica od brojnih dućana , ili možete flex svoju kreativnost mišiće i napravite svoj vlastiti . Odaberite svoj ​​stil

Započnite projekt odlučujući o veličini stolica želite stvoriti . Je li to za odrasle osobe ili djeteta ? Želite li se na stolicu dva ili više ? Za bean bag stolica koja može ugostiti jednu teen -nalo ili odrasla osoba , što je potrebno oko 5 metara u 45 - inčnom tkanine . Za bean bag stolica za dijete , trebate 3 metara od 45 - inčni tkanine . Za veći stolac , morate udvostručiti količinu metraža .

Mogućnosti su gotovo beskrajne kada je riječ o odabiru tkanina za svoje stvaranje bean bag . Online i cigle i mort tkanina trgovinama nude veliki izbor tkanina stilova i boja . Možete napraviti stolac koji ima boje i logo omiljenog sportskog tima ili omiljeni lik iz crtića , ili možete napraviti stolac koji odgovara određenu boju temu . To može biti jedan jednobojnu , dvije boje ili čak ičvrsta i uzorak kombinacija . Sve dok je utakmica svoj ​​prostor i svoje osobnosti , sve prolazi .

Odaberite tkanina koja će stajati i do puno koristiti . Izbjegavajte tanke tkanine u korist ne- poteza , deblje tkanine , kao što je traper , samt ili tkanine za tapeciranje . Tkanina koja je izuzetno teška je teško šivati ​​s običnim šivaći stroj . Odaberite strojeve za šivanje i špule konca koje su prikladne za vaš tkanina tipa. Ako niste sigurni , pitajte spremište asistenta za pomoć . Povećati izdržljivost i snagu svoje stolice po izradi unutrašnji ovoj . Unutrašnji ovoj se od tanjeg materijala , jeftiniji . Kupi isti broj yardi za brod kao što ste kupiti za bean bag stolica je vanjski materijal .

Ostale stavke koje je potrebno kupiti od tkanine trgovine su dva 22 - inčna zatvarača ( 18 - inčni zatvarači za dijete - veličina stolice) irezanje mat označene u 1 - inčni mrežu . Kupnja stiropor kuglica ili vodu pakiranje kikirikija iz opskrbne pakiranje tvrtke ili presvlake trgovine . Možete kupiti online na pelete uline.com , povezani u nastavku Reference . Za dijete veličine stolicu , što je potrebno oko 4 kubičnih metara punila . Za odraslu stolicu , trebate 6 kubičnih metara materijala za punjenje .
Izrezati i Construct

Sada dolazijako zabavni dio , stavljajući formu i oblik na svoj novi grah bag stolica . Odaberite veliku , ravnu i tvrdu podlogu za rezanje . Provjerite Stolica je gornju i donju krug komada preklapanjem veliki komad novina na pola . Iz tora , privući veliki polukrug s promjerom od 5 i pol inča . Za dječju stolicu , čine promjer 4 i pol inča . Izvucite novine , a vi ste svoj krug uzorak za vrhu i na dnu stolice . Izrežite jedan krug na pola i šivati ​​nevidljivi zatvarač dolje u sredini .

Make stolici strani komada u obliku koji sliči velike klinove . Napravite dno klina nešto širi od klina u vrhu . Položite novine iz stana , a zatim povući vodoravnu crtu iste mjere kao donjem širine koju želite za svaku dionicu . Za odraslu stolici , 21 inča jedobra širina . Označite središte linije , a zatim nacrtati 41 - inčni dugu crtu i ravno . Središte 18- inčni vodoravnu liniju preko gornjem točke vertikale. Crtanje luk oblika u obliku strane i spojite i zarade zajedno . Koristite svoj ​​uzorak izrezati šest komada materijala . Ih sašiti uzduž rubova . Završiti stolicu šivanjem gornji krug na kraj i donji otvor kruga na drugi kraj otvora . Otvorite zatvarač i popuniti stolicu s polistirena kuglica ili vodu pakiranje kikirikija .

Za bean bag stolica s unutarnjom podstavom , stvoriti obloge na isti način kao vanjske ovojnice i stane na podstava u bean bag ljusci prije nadjev stolicu .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114786.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.