# >> Dom i vrt >  >> Hobbies >> Namještaj Izrada >>

Možete li Paint poliuretana Preko laka

? Lakiranog namještaja mogu se pojaviti krhke i lako ugroženi , ali to nije uvijekslučaj . Moderni lak procesi nisu krhko kao starije lakiranje tehnika . Utvrđivanja je lilak je krhak i treba dodatnu pomoć jeprvi korak da se zna da li bi trebao dobiti kaput . Poliuretana ne može bitinajbolji izbor za zaštitu običnu lak . Zaštita laka

Neki lak završi može biti osjetljiva na ogrebotine i oštećenja vode . Testirajte namještaj kako bi se utvrdilo što tip laka korišten - običan lak ili kataliziranc lak . Katalizira lak je vrlo teško i izdržljivi . Pronađi na slabo mjesto na komad i utrljajte s pamuk obrisak umočen u tip laka razrjeđivačem . Akotanji uzrokujelak postane ljepljiva , ondacilj je običan lak . Katalizirane lak završi neće reagirati natanji , a to stvarno nije potrebno da ih zaštiti .
Pokrivanje Završi

Postoji nekoliko stvari koje trebate imati na umu prije nego što se kreće prema naprijed . Prvo , što god završiti koja se primjenjuje nikada neće izgledati jednako dobro kao i ona stavi na u tvornici . Drugo , poliuretan nije najbolji izbor za slikanje preko lak završi . Poliuretana neće obveznica ili držanje i sa lakom i da će se skinuti s vremenom uz opću uporabu . Umjesto toga , koristite alkidni lak . Alkidne lakovi supoliesterska smola koja će se pridržavati bolje i popraviti lakše . Njihov izgled izgleda prirodnije i ne teže prema zutu . Uvjeritealkidni lak ima završiti da odgovaralaka -sjajni jesigurna oklada . Lak se ne smije stavljati preko laka jer sadržiotapala jači od laka i da će na kraju izjesti završiti ispod .
Primjena lakom Srpski Srpski

Clean daleko sve vosak , ulje ili nokte koji mogu biti na površini laka tako da se briše s benzina . Korištenje 400 brusnim papirom za grube do površine laka . Grubo ga se na taj način omogućit ćelak za držanje bolje . Obrišite dolje roughed - up površinu vlažnom krpom kako bi uklonili prašinu od brušenja - čistu površinu je važno pri primjeni lak . Nanesite lak prema uputama proizvođača . Općenito, može se lak nanosi pomoću kista ili aplikator pjene . Pustiti svaki sloj se prije nanošenjasljedećeg potpuno suho .

Kako Reupholster je 60-ih godina Kanta stolica ?

A 1960 kanta stolica je tako nazvan zbogSjedište stolice je zaobljen poput kante . Ove stolice su zabavni i obično izgrađen dobro , tako da oni mogu trajati još mnogo godina . Nažalost ,tkanina na tim stolicama ne prolaze tako dobro . Većina sić stol

Více >