# >> Dom i vrt >  >> Hobbies >> Namještaj Izrada >>

Kako napraviti Stop Dado zglobom Usmjernik tablici

Dado zglobovi su neke od najčešćih i najjačih zglobova koji mogu biti izrađene sa usmjerivač . Zaustavljen Dado zglobovi su idealni za stavke kao što su polica za knjige i police . Uz zaustavio dado ,zajednička prestaje palac ili tako od prednjeg ruba , koji krije zglob od pogleda . Izradazaustavio dado zajedničko sa usmjerivač se obavlja na isti način da izrade smješteni Dado je učinio , noopstrukcija se nalazi na način da se zadrži na ruter od pokretnih skroz kroz rez . To je ono što vam je potrebno
Router stol
Wood
2 stezaljke
2-2 -po - 4s
Mjerna vrpca
olovka
Chisel
Show More upute Screenshot
1

Koristite ravni router malo . Ravno malo će pravokutni rez potrebne za Dado zgloba .
2

Stegnite2 - by - 4 do svog drveta kao vodič . Odlučite gdje želite da vaš dado zajedničko da se nalazi na vašem drva . Napravite liniju na drva . Mjera 1 1/2 cm od te crte i izvući još jednu liniju . Stavite 2 - by - 4 čak i uz drugu liniju . To će omogućitiprostor potreban za router i trebao bi se postroje vaš zajednički savršeno s vaše prve linije .
3

spona još 2x4 na drva gdje želitedado zajednički zaustaviti . To će vas čuvati od rezanja sve na putu kroz širinu drva . Prestao dado treba prekinuti otprilike jedan centimetar od prednjeg ruba šume .
4

Polako pomaknite usmjerivač kroz rez . Koristite nekoliko prolazi uz usmjerivač napraviti rez , povećavajući dubinu reza svaki put . Za tvrdo , Dado rezovi trebali biti samo 1/8 do 3/16 inča . Za Vlaknaste Ploče srednje gustoće ili šperploče , rezovi trebali biti 1 /4 inča .
5

izgladili zakrivljeni kraj Dado zgloba s dlijetom . Kraj rez će biti nešto zakrivljena . Nježno struže daleko neželjene drvo dok imate savršeno kvadrat zglob koji odgovara ostatak zgloba .

Slikarstvo S Crackle Medium

Dajte svoj ​​dnevni boravak ili namještajnovi - stari izgled pomoću pucketati medij . Pucketanje je najnoviji trend u slikarstvu i daje vam mogućnost da se vaši zidovi i namještaj starinski izgled uz malo truda . Ova tehnika je vrlo lako i da će dati

Více >