# >> Dom i vrt >  >> Hobbies >> Namještaj Izrada >>

Kako Otokarite limena Svjetiljka

lijepa mjedena svjetiljka može vas primamljivo s tavana ili antikvarijat , alicilj je u jako lošem stanju da zapravo nisu sigurni da imaju sposobnosti za to Otokarite i učiniti ga izgledaju kao nove opet . Srećom , to je lako Otokarite mjedenu svjetiljku . Brass lampe obično su obloženi mesinga i ono što većina ljudi ne zna jebrass zaštićena je laka . Uklonite ovaj prvi , a vi možete Otokarite mjedenu svjetiljku s ease.Things što vam je potrebno
poliranje krpe
Gumene rukavice
Brass Poljski
amonijaka Screenshot staru četkicu za zube Screenshot sušenja krpe
Poprskajte lakom ili laquer
Prikazati više uputa Screenshot
1

Stavite na par gumenih rukavica i na jednog od svojih poliranje krpe , stavite malu količinu mesinga nokte i dodati 2-3 kapi amonijaka za nokte . Rad na nokte i amonijak zajedno u tijesto . Uvjerite sepodručje na kojem će se raditi dobro ventiliranom da vas zaštiti od parama amonijaka .
2

Dlakasvjetiljka u širokim potezima s amonijaka - a - poljskoj smjesu jednostavnim brisanjem platno na svjetiljku .
3

Utrljajte smjesu na površinu kao da ste bili poliranje svjetiljku . Za uske prostore ili područjima s teškim ukras , koristiti staru četkicu za zube trljati u mix .
4

Isperite mix od svoje lampe s toplom vodom i osušite čistom krpom .

5

Stavite malu količinu poljski samo na čistom krpom i ispolirati svjetiljku . Neka se osuši prema duljini vremena navedenog na vašem brand za nokte .
6

nanesite lagani sloj od prskanja na laka kako bi zaštitili svoj rad obnove mjedenu svjetiljku . Nekasvjetiljka suho i da je spremna za uporabu .

Kako napraviti tikovine stolica nogu

Teak , također poznat kao rosawa i Burma teak , čvrst tvrdo koji je pogodan za korištenje u namještaja kao što su stolice . Kada se radi o nogu stolca , to je važno kako bi se osiguralo da su oni jedinstveni u pogledu oblika i veličine . Predložak će

Více >