Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako izgraditi sjenilom

Svjetiljke suveliki pribor za bilo koju sobu . Osim samo što je funkcionalna preusmjeriti svjetlo ,abažur može biti s nekim ukrasima , izrezima , boja i oblika kako ističu po bilo kojem mjestu . Stvaranje vlastite komad može biti zabavno i invigorating.Things što vam je potrebno Screenshot metalne žice Screenshot tkanine Screenshot kartona Screenshot ukrasa Screenshot Fabric ukrućenje
kliješta Pretraživati ​​Rukavice
ljepilo < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Nacrtajte skicu dizajna želite za sjenilom . Koristite komada već u sobi i časopise za inspiraciju .
2

Izmjerite površinulampa će biti u vidjeti koliko soba ima . Odlučite se na koliko je velikaabažur će biti u odnosu na raspoloživi prostor .
3

Pick out materijalabažur će biti izrađen od . Tradicionalni lampshades mogu biti izrađene od tkanine , teški papir , plastika , metal ili drvo .
4

Lay out oblik iz vašeg materijala . Tradicionalni konus oblik jekružnica sa središtem kruga izrezati . Izrežite šav od unutarnjeg kruga do vanjskog kruga u ravnoj liniji , ako je to će biti priključen na tvrdoglavog materijala , poput kartona .
5

Dodaj ukrasa ili boje do materijala koji će se koristiti . Akomaterijal treba biti obojen , kao što je tkanina , učiniti taj korak sada .
6

izrezati komada za dizajn . Škarama za tkanine ili papira, ruter za drvo , bušilica za metal ili X - Acta nožem za plastiku .
7

Provjerite podržava držati abažur oko žarulje . Metalne žice mogu se koristiti , kao što su staro žice vješalica . Koristite kliješta i rukavice dok savijanje žice u formu .
8

Za slab materijala , dodajte ukrućenje kao što su tkanine luba , tako da će zadržati svoj ​​oblik .
9

Pričvrstite sjenilom materijal to podržava. Zatim stavite preko žarulju . Srpski Srpski 10

Dodajte bilo posljednje ukrase, kao što su pribor , boje, igle , šljokica, ili šivati ​​-ons .
< br >
od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114848.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.