Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako koristiti ogledalo kao uzglavljem

Kako koristiti ogledalo kao uzglavljem . Možda je vaša spavaća soba nedostaje određeni je ne sais quoi , a želite ga oživjeti . Jedan cool i jeftin Ideja je da koristite ogledalo kao uzglavljem . Upute Screenshot
1

Izmjerite prostor iza svog kreveta u kojem želite instalirati uzglavlja , i pogledati oko sebe pažljivo na ostatak sobe je namještaj . Vi želite biti sigurni da ćete stvoriti nešto što će se uklopiti u ostatak sobe je dekor , a ne stvaranje nečeg novog oko koje morate Ponovi svoj ​​boravak ( osim da je vaša namjera ) .
2

Odlučite kakav ogledalo želite koristiti za uzglavlja svog kreveta . Različiti stilovi su dostupni , kao što su one s raskošnim , pozlaćenim okvirima , srebrnim okvirima , one s različitim oblicima kao što su ovala ili krugovima , kao što su one u Van Eyck je " Arnolfini brak . "
3

ići u suprotnom smjeru , i izabrati ogledalo koja je apsolutno običan , te ga koristiti kao predložak za stvaranje nešto sami . Možete rezati dizajn u ogledalu , kao što inicijalima sebe i voljenu osobu ; možete slikati rubove ; ili možete uokviriti ogledalu sebe .
4

Pick puno malih zrcala i stavite ih u svemu konfiguracija se odlučite na komad završio drva . Drvo ne mora biti opsežna - samolist šperploča izrezati na veličinu koju želite , učinit će fino Backer za retrovizore . Ili , čak bi mogao pokriti šperploča s krpom , a zatim lijepljenje ogledala na vrhu krpom .
5

Hangogledalo u mjestu , tako da ona postajeuzglavljem po vašem izboru . Vi svibanj pronaći da jeogledalo stvara više svjetla u svoju sobu i daje iluziju više prostora .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114869.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.