Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako izgraditi Engleski poster krevet s tendom

Kako izgraditi Engleski poster krevet s tendom . Engleski poster kreveta s nadstrešnice su u ponosan domova u Engleskoj , ili u kućama kolonijalnih kuća u Sjedinjenim Američkim Državama . Lijepi su , kao i praktično, kao njihovi krevet zavjese mogu biti izvučeni o krevet kako bi se hladnoću noći . Radi jednostavnosti , planovi su ovdje za francuskim ležajem s 84 inča visine , ali možete promijeniti veličinu kreveta prilikom izgradnje vlastite modela . Upute
Zaklada
1

potegnuti ¾ inčni šperploča u šest komada koje su 7 7 /8 inča po 8 metara dug . Koristite ovaj napraviti bazu za engleski četiri poster krevet s baldahinom koji mjeri 75 ¼ inča po 44 i pol centimetara . Butt pridružiti komada zajedno , tako da oni čine čvrstu podršku na kojoj ćemadrac odmor .
2

Dodaj mitered sloj ¾ inča završio šperploča na bazi sakriti rubove šperploče . Gotovi dimenzije baze će biti 7 7 /8 inča po 46 inča po 76 inča .

3

formiraju dvije ploče od iverice koje su ¾ inča po 30 inča ¾ za 87 centimetara dugim . To će se odmarati na bazu i da će ga preklapati 8 inča na obje strane , kao i ispred kreveta .
Četiri Posts
4

Pick malo drva to je 13/16 inča debeli . Ovo drvo može biti tvrdo ili bilo što po vašem izboru .
5

Izrežite drvo do 5 inča po 83 ¼ inča dugo , kao i još četiri komada koji su 5 13/16 inča po 83 ¼ inča dugo .
6

Položite ih na svoj radni stol , a onda pripremiti za trna ili keksa Presvlačenje .
7

Dodavanje detalja , kao što svitak , u izvan rubova pri vrhu četiri komada . To je opcija . Započnite detalja oko 5 cm od vrha post.
8

Ljepilo komada zajedno , tako da su tupo spojeni , pazeći da su apsolutno trgu pred njihovo stezanje .
9

iskopavati im dati neke oblina njihovoj formi .
10

Stvaranje indentions napravljenu u uglovima platforme , koja jedio u kojemšperploča proteže izvan baze . Tijekom završne montaže , dodajte tvrdo blokove kako bi podržao usjeke i postove .
11

Koristite 2 - inčni brojač potonuo vijaka učvrstiti postove na bazi Engleski stilu četiri poster s baldahinom .
Gornja i Donja suknja Foruma na
12

Odaberite dizajn za suknju zajednice . To može biti pomicana , ali pokušajte zadržati najširi dio dizajna u određenom opsegu kao 6 ¾ inča širok . To je u konačnici i do vas .
13

Izradite predložak s dizajnom i koristiti ga za rezanje četiri gornja suknja daske .
14

Izrežite neke 13/18 centimetar daska u suknju zajednice , i izrezati pomicana dizajn koji ste odabrali u odborima . Napravite gornje suknje 50 ¾ inča dugo za glavu i podnožju kreveta i 75 i pol centimetara za strane .
15

Pijesak rubovi gornje suknja zajednice , i pripremiti krajeve za biskvit Presvlačenje . Ljepilo vrh suknju dasku za glavu ploču na mjestu na uzglavlje kreveta , između vratnica .

16

Napravite dno suknju koja je 50 ¾ inča dugo da će stati između vratnica , ali bi je 6 i pol inča širok . Možda ćete morati ukloniti jedan od postova da ga ljepila na mjestu , a zatim vratite na mjesto . Srpski Srpski 17

Umetnite gornji suknja daske između postova na glavi i podnožju kreveta i ljepila i zajedničkih ih na mjestu .

18

stane na vrh suknja ploče na mjestu na strane tako da ih spajanje s maticama , a zatim umetanje vijka dijagonalno kroz suknju u post .
< br > uzglavljem
19

Izrežite komad za uzglavlje, što je 35 centimetara , a proširit će se od iverice od perla platforme . Od 20 inča ili tako će biti pokriveni od strane madraca , to je do vas da li imate ploču koja je završila u cijeloj širini ploče .
20

Obrazac 12 komada 5 1/16 inčni široki drva komada .
21

Lay ploče na radnom stolu i staviti ih zajedno s "V -utorom i kuglice" modni sa slobodnim bodljama . Koristite dosta ljepila i stežu ih zajedno .
Kruna suknja i top Frame
22

Izrežite četiri komada koji su 13/16 inched po 5 ¾ inča za 89 5 /8 dugo . Pripremite ih za stražnjica Presvlačenje .
23

spona i ljepila krunsku suknju na vrhu okvira .
24

napraviti krunu suknja komada za vrh rezanjem 13 /16 inča po 2 ¼ inčni komada . Ih oblikovati pomoću usmjerivača i mitru krajeve pa su uredno će se sastati . Držite end trg gdje se ide protiv krevet . Pričvrstite ih vijcima za pomoć u rastavljanju engleskom stilu četiri poster nadstrešnica krevetom treba li ga morati premjestiti . Pojedinosti ovog projekta su do vas .
25

Dodaj retainer zajednice da s donje strane , a stane ih na mjestu s bikovima nosa i ljepila .
Dovršavanje dotakne

26.

Dodaj ukrasne detalje na četiri uglu krevet poput čizama .
27

Instalirajte dvije čizme na obje strane uzglavlja i mitered čizme cijela bivša od postova ' frontama . Oni pomažu sakriti vijke , a vi ih pričvrstiti vijcima .
28

Odaberite ½ inča po 13/16th inčni prešanje i tack ga više bilo rubova šperploče .
drveta
29

Koristite mrlju koja ima bazu ulja .
30

Pokrijte tijesto voska .
31

Ponovo vosak kada je to potrebno .
32

Pick out tkanina za svoj baldahin i zavjesa za krevet i objesiti ih .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114870.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.