Home & Garden >> Dom i vrt >> Hobbies >> Namještaj Izrada >> Content

Kako napraviti Kartonska namještaj

Kako napraviti Kartonska namještaj . Unatoč kartona izglednom flimsiness , možete napraviti kartonsku namještaj koji može izdržati težinu osobe jednako lako kao i drveta ili plastike ako koristite genijalan dizajn i malo DIY kreativnost . Dakle, umjesto bacanje svoj ​​stari karton , pretvoriti ga u nešto korisno i stilski tako što kartonsku stolicu ili kartonske stool.Things što vam je potrebno Srpski kartona
skalpelom
ljepila
pokazuju Više Upute Screenshot
1

dobiti neki dobar , jak kartona ( po mogućnostiveliki , netaknuti box) . Najbolji vrsta jevalovitog tipa saća .
2

Nađi neke planove . Možete ga krilo , ako želite , ali gleda na dijagramu i ima jasnu vizualnu ideju o tome što se događa za mnogo , mnogo lakše . Pogledajte sekciju Resursi ispod za neke besplatne kartona namještaja planova .
3

Mark van potrebnih dijelova . Pažljivo pročitajte planove , uzimajući u obzir mjerenja i koliko kartona , trebat će vam . Korištenje ravnalo i kompas , koristiti marker za crtanje dijelove koje će se izbacujući .
4

Izrežite komade . Nakon što ste sigurni da su komadi izvučen ispravno i na ljestvici , koristite se skalpelom izrezati komade van.
5

staviti komada . Interlock komade ili koristiti ljepilo , ovisno što su planovi odrediti . Pustiteljepilo za postavljanje .
6

Testirajte svoje stvaranje oprezno . Sjednite na stolac , ali ne primjenjuju svoju punu težinu pravi način . Nemojte tresti oko previše. Ako se drži , onda čestitam! Upravo si napravio kartonsku namještaj .


od:http://vrt.98905.com/hobbies/furniture-making/1016114912.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.