# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Gdje su Pace Arrow Klima uređaji Breakers Smješten

? Pace Arrow jeproizvodnja nadstrešnica od Fleetwood Enterprises Inc , koji također proizvodi takve slavni -name motornih domove što su American Eagle , prostak i tioga . Naziv Pace Arrow je tržište od sredine 1960-ih godina , prvo kao samostalan brand , a zatim kao dio Fleetwood . Mnogi modeli i stilovi Pace strelicama motornih domove su proizvedeni , tako da nije moguće dati određenu lokaciju za klima uređaj prekidači . To je rekao ,rade znanje o tome kako krugovi su dizajnirani trebao omogućiti svaki vlasnik se brzo pronaći relevantne kvara na svom modelu . Motor Home Prekidači

autodomom električni sustavi su podijeljeni u dva različita sustava ; sustav podvozja kontrolira i upravlja na vozila funkcije , kao što je u automobilu ili kamionu , apotpuno odvojene trener sustav obuhvaća "Kuća" sklopova i uređaja . U većini motornih domove , prekidača - ili, još češće , osigurača - koji štite sustavi podvozja su ispod poklopca motora ili ispod crtica iznutra . Prekidači ili osigurači koji štite trener sustave obično se nalaze unutar vanjskog skladištenje kabineta , gdjePriključak kabel za napajanje je smješten kod neiskorištena . Daleko manje uobičajeno , da su u jednoj od kuhinjskih ormarića .
Pace Arrow Breaker Paneli

Pace Arrow je , od ožujka 2012 jeproizvodnja nadstrešnica za više od 45 godina . Plinske i dizelski motori su napaja raspon , koji se proteže na zaljev od sub - 20 - noga vintage strojevima za masivne 39 - noga-klase jedinicama 2000-ih . Kao što je navedeno , ovaj raspon čini nemoguće identificirati specifične modele mjesta , ali marke praksa je uvijek bio da bi pronašli prekidač ploče u vanjskom spremniku za prtljagu . Fizički slijediti Priključak kabel u motor doma ; unutar pješice ili dva da će prekinuti u osigurač ploče .

Klima uređaji Breakers

Klima uređaji obično su aparati koje privući najviše 110-volta snaga u motornom kuće , tako da oni obično su zaštićeni posvećena prekidačima ; oni ne dijele njihov kabelski spoj s bilo kojom drugom opremom . Moderni uređaji opremljeni s sušilici za kosu obično imaju zaseban osigurač koji ga štiti taj krug , također . To je zajednička za sve ostale svjetla, poslovnice i žičani aparati podijeliti mali broj prekidača . Prekidač koji štiti klima uređaja , onda je vrlo vjerojatno da će biti označeni kao takvi . Ako nema baterije čime je obilježen, uključite motor kuće u odgovarajuću utičnicu , prekidač na klima uređaj jedinica , i ručno isključiti prekidačveći napon Breakers jednu po jednu ; kada su klima uređaji prestati s radom , što su izolirana osigurač koji štiti taj krug .
Ili - ili prekidačima

u korak sa strelicama motornih domove koji imaju dvije krovne zrak uređaji i 30 -amp vezeshore power , samo jedna jedinica može raditi u isto vrijeme . U motornih domove s 50 - amp veze s obale snage , obje jedinice mogu izvoditi istovremeno . Twin - unit , 30 - amp modela imaju prebacivanje niz koji omogućujeautodomom operater odabrati koja od dvije jedinice želi djelovati ; inače konfiguracija je upotrijebite naprijed jedinica - iznad dijeljenog smještaja - tijekom dana , te jedinicu u stražnjem dok spava . Prekidači , poznat u industriji - govoriti kao " ili-ili ", prekidači , obično na dan ili u susjedstvu na glavnoj kontrolnoj ploči , sama po sebi uvijek na zid na galiji ritma strelicama vozila .


Moj Središnja Klima puše vrući zrak ; Što se događa ?

Središnji sustav klimatizacije koji puše topli zrak jeproblem koji može imati mnogo uzroka . Ljudska pogreška , ograničen protok zraka i razni električni pitanja su neki od problema koji se trebaju riješiti . Loš kompresor neće omogućiti kompresije r

Více >