Što koristiti za AC kondenzacije Pad za klimatsku

jedinica kondenzatora klima mora preživjeti sve vrste vremenskih u dvorištu ispred svoje kuće . Jedinica kondenzator je također prilično teška , sklona vibracijama i stvara vodu jer kondenzira . Stoga ,čvrste , vodootporne jastučić jenužnost. Kondenzatori

jedinica kondenzatora obično sjedi ispred kuće . Ona sadrži rešetku okruženi aluminijskih lamela . Rashladno sredstvo koje putuje kroz kondenzator je pod pritiskom jer ulazi u jedinicu , koncentrirajući se na toplinu koja se nosi iz kuće . Kao što se putuje kroz jedinicu , ona počinje smanjiti pritisak , dajući svoju toplinu , koja se odlijepiti ventilatora .
Razmatranja

kondenzatorske jedinice može biti glasan i obožavatelji mogu nositi akojedinica ne sjediti razinu . Oborinske vode iz kondenzacije i prolazi kroz jedinicu . Mnogi kondenzatora jedinice imaju ugrađene u stupovima koji drže kondenzator i ventilator od tla . Pad ispod uređaja kondenzatora mora i podržati kutiju i držati ga na višu razinu kroz vibracije i sve vremenske uvjete .
Betonski

jedinice postavljaju se na betonske jastučići su čvrsto usidreni na vodonepropusnim baze . Voda cijedi lako kroz otvore na dnu uređaja . Rani kondenzatori su instalirani na nekoliko centimetara betona kako bi podržao svoju veliku veličinu . Cement je i daljeomiljeni jastučić za velike snage. Kao i kod većine strojeva koje je stekao u učinkovitosti tijekom godina , međutim , kućanski uređaji smanjen u veličini i težini , što debeli betonski baze nepotrebno .
Kompozitni materijali

jedinice smanjen u veličini , novi materijali razvijeni su pomoću zelene materijala . Ti jastučići su dovoljno jeftin da vlasnici mogu kupiti nove baze kada se instalira nove jedinice . Novije jastučići , formirana od reciklirane plastike koji su stavljeni jastučići oblikovanc da stane standardne baze , su UV stabilna , što ih čini otpornim na suncu i kiši koja okrenuti većina plastika krhki . Projektiran rebraste površine , distribuirati težinu i jastuk protiv vibracija .

Točan CFM za električne peći

Ogroman grijanje jedinice su uobičajene u opreme stavljene prije više od 10 godina, kad domovi nisu bili kao energetski učinkovit . Dimenzioniranje električnu peć zahtijeva izračune i razmatranja za svoj položaj, kuće , prozora i rasvjete . Izračunaj

Více >