# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kako Sakrij klima uređaja kompresor

centralni sustav klima - uređaj obično se sastoji od dvije cjeline:kompresora , što je vani, aisparivača , što je unutra. Kompresor je vani , jer je u tom jedinicom koja rashladnog zgusnuta u tekućinu i toplina se oslobađa u zrak . Iako je ponekad instaliran na krovu ,kompresor se obično nalazi u stražnjem dijelu kuće , na klupi , gdje se može odbiti od objekta vizualnu privlačnost . Možete koristiti različite metode kako bi sakrili trn u oku . To je ono što vam je potrebno
kist Screenshot Paint
Grmlje
Tape mjera
Rešetka zaslon /ograda
Prikazati više uputa
1

Pomoću kist slikati solidnu metalni okvir kompresora u boji koja odgovara kuću ili zgradu . To omogućuje da se uklopiti u bolje , umjesto sukoba s ostatkom imovine . Izbjegavajte slikarstvo peraje na kompresoru .
2

Biljni grmlje oko kompresora , na udaljenosti od najmanje 24 cm , tako da oni ne blokiraju protok zraka oko kompresora . Također , stvaraju otvor , tako da imate jasan pristup kompresora za čišćenje peraje i čisto daleko lišće i druge krhotine koje padaju oko kompresora . Inače ,krhotine guši protok zraka kompresora .
3

Mjera kompresora duljinu i širinu , koristeći traku mjeru , i instalirati odgovarajuće veličine rešetke zaslon ili rešetke ograde na obodu kompresora . Uspravno barijeru 24 centimetara daleko od kompresora kako bi se omogućilo nesmetan protok zraka .

Kako to pretvoriti rashladni toranj na izmjenjivača topline

rashladni toranj jeizmjenjivač topline koji koristi isparavanje da se ohladi na okoliš . Topla voda cirkulira kroz toranj i šalje kroz pakiranje u kojem je ventilirana s ventilatorom . Tople vode djelomično isparava , hlađenje vodom tijekom disipacij

Více >