Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Koliko vremena smatra Kratka vožnja biciklom u Klima uređaji

? Ništa kaže " Ahhhhhh " bolji od hodanja u hladan , klimatiziranom zgradi kad je vanjska temperatura se prema sjeveru od 100 stupnjeva celzijusa s vlažnosti rejtinga kako bi se slagala . Građevinski poduzetnici ne žele razočarati svoje kupce , pa su često stavljaju u više od veličine jedinice za pružanje brzo olakšanje , ali to dovodi do kratkih problema biciklizam . Hlađenje Velike površine

klima bilasljedeća razumna korak nakon izuma hladnjaka . Inženjeri pogledao osnovnom idejom hlađenje unutrašnjost kutije , i pitao zašto isti ravnatelji nisu mogli ohladiti unutrašnjost sobi . Uz malo tinkering idejemodernog klima rođen , oslobađajući ljude iz opresivne ljetnih vrućina i dopuštajući područja kao što južnim i jugozapadnim državama doživjeti veliki rast .
Promjena
plina

plin koji se lako sažima u tekućinu i vraća natrag na plin jeključ za stvaranje klima uređaja posao . Kada se tekućina promjene na plin se koristi energiju , ili toplinu , iz okolnih molekula zraka ostvariti zadatak . To privlači toplinu iz zraka i omogućuje da se toka izvan s plinom . Kompresor prisiljava plin natrag u tekućem obliku , a počinje ciklus ispočetka .
Kratki ciklus

kompresor može ostati od nekoliko minuta do sati , ovisno o temperaturi okoline zraka i vlage . Ponekadkompresor će se izmjenjivati ​​na off pred zrak je svjež , što se naziva kratko biciklizam . Prema Jim GORD , klima- tehničar s Air Tech utjehu u Merrillville , Indiana , ne postoji skup rok za kratko ciklusa . Radi definicija glasi: akokompresor nije ispunila svoj zadatak smanjenje temperature i vlažnosti na razinikontrole postavljen na prije zaustavljanja , onda kratko je prolazila . To obično nije primijetio , osim ako se to dogodi vrlo brzo nekoliko puta za redom .
Confusion

preko veličine AC jedinica može postati lako zbuniti jer stavlja van puno hladnog zraka u kratkom vremenu na malom prostoru , što onda uzrokuje kontrole razmišljaticjelokupna temperatura je pala na dovoljnoj razini . Kompresor ugasi u roku od nekoliko minuta , samo za početak vratio se opet nakon još tri do četiri minute , kada su kontrole odrediti točnu temperaturu . Ovaj off - on-off -on se još neko vrijeme , što može oštetiti kompresor od konstantnog kratkom biciklizam .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016006775.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.