Moj Prozor/C nije Hlađenje dnevnoj sobi

U kući bez centralne klimatizacije , prozor jedinica može bitispas u val topline . To jest, sve dok svojim prozorskih klima uređaj radi , ali zapravo ne ohladi vaš dnevni boravak . Prije nego uzmete u obzirjedinicaizgubljen slučaj , istražuju nekoliko mogućih uzroka za njihovo rješavanje . Prljavi Filter

prozor klima sadrži filter koji stoji iza prednje rešetke . Filter hvata čestice i prljavštine i sprečava ih od puhanja u svojoj dnevnoj sobi . No,pretjerano prljav filter može zaustaviti hladan zrak iz puše kroz ugljen . Čišćenje ili zamjena filtra može odmah riješiti ovaj problem . Pogledajte klima uređaja uputa za uporabu za upute specifične za svoju jedinicu .

Prljave Svici

zavojnice na prozor klima uređaj također može prikupljati prljavštinu i ostatke . To će spriječiti hladan zrak iz kruži ispravno . Postoje dva seta zavojnice kako bi se ispitalo - isparivaču zavojnice, koje se postavljaju na prednjoj strani uređaja i kondenzatora zavojnice, koje su okrenute prema van . Isključite jedinicu i ukloniti prednji panel i filter . Isparivaču zavojnice su u blizini filter zraka . Izvadite filtar i usisati zavojnice s privitkom četkom . Koristite plastične ribanje četkom kako bi uklonili zapela na prljavštinu . Isperite kondenzator s vrtom crijevo izvana . Ili uklonite prozor jedinicu i usisati kondenzatora zavojnice s četkom .
Neprikladni Postavke

prozor klima uređaji mogu emitirati hladan zrak i dovesti u zrak iz izvana . Ako vaš uređaj iznenada prestane puše hladan zrak , provjerite postavke . Prekidač bi trebao biti uključen u " cool" umjesto " fan ". Ponekadgumb fan može dobiti pritisne slučajno tijekom čišćenja ili dijete .
Pogrešno mjesto

Moderne dnevne sobe imaju tendenciju da sadrže mnogo elektroničkih predmeta, kao što su high -definition televizori , igre sustavi, stereo uređaj i DVD playeri . Sve ove stvari stvaraju toplinu , čak i kada nije u uporabi . Akoklima uređaj je u neposrednoj blizini jedne ili više stavki topline za proizvodnju , njegove performanse mogu biti pogođeni . Ili kad je uređaj postavljen na sunčanom prozoru , također će imati poteškoća u proizvodnju dovoljno hladan zrak .
Nepropisno Veličina Jedinica

prozor s klima uređajem kapacitet hlađenja mjeri u britanskim toplinskim jedinicama ili BTU . Morate klima uređaj s dovoljnim BTU da obrađuju kvadrature vašeg dnevnog boravka . Ostali čimbenici također treba uzeti u obzir , kao što su broj i veličina prozora u sobi i zemljopisnom položaju . Postojimogućnost da je klima uređaj nije dovoljno snažan za svoje potrebe . Resursi vidi za kalkulator možete koristiti za određivanje broja BTUklima mora imati da se ohladi vaš dnevni boravak .
Topli zrak Izvori

Vaš dnevni boravak bi trebao biti zatvoren od izvora toplog zraka . Provjerite brtvu između klime i prozorskih okvira za pukotine ili rupe . Zatvorite sve prozore i vrata da bi mogao biti ostavljajući u toplom zraku . Je zatvorio vrata sobe bez klimatizacije blokirati topli zrak iz kruži u dnevnu sobu .

Ja nemam snage na vanjske jedinice klima uređaj

Nestanak struje u klima uređaja može se pojaviti tijekom najvažnijih neprikladno vrijeme , kao što sumrtvi od ljeta . U takvim slučajevima ,jedinica treba biti čvrst odmah biste izbjegli nelagodu i medicinske hitne . Dok klima nestanka struje može se

Více >