Prednosti HVAC Hladnjaci

HVAC zalaže za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju . Kombinacija svih triju elemenata je dostupan u HVAC sustavu . HVAC sustav se sastoji od različitih dijelova . Nudi niz prednosti , HVAC rashladni dolazi u brojnim vrstama , vodu chiller hladnjacima što je jedan odnajčešćih . Glavna funkcija rashladnika je održavati stalne i stabilne temperature u cijeloj kući ili uredu okoliš . Opis

HVAC vode hladnjak rashladni se koriste u većini sustava za klimatizaciju i pružiti hladnu vodu, guraju kroz zavojnice kako bi se spriječilo sustava od pregrijavanja . Voda rashladni se koriste u oba industrijskih i stambenih okruženja , njihov kapacitet i moć definira po veličini i kapacitetu HVAC jedinici . HVAC rashladni može biti zrakom hlađeni ili isparavanja hlađen te se najčešće koristi u velikim, zatvorenim prostorima .
Funkcija

Voda - hlađeni rashladni gurnuti hlađen vodom kroz svici iliklima rukovanje jedinica kako bi se spriječilo HVAC sustav od pregrijavanja . Rashladnik hladi vodu koja teče kroz zavojnice sustava. Voda rashladnik komponenta nalazi se izvan ili u podrumu , ovisno o scenariju . Hladnjaci prijenos topline iz vode koja ulazi u sustav i odvođenje topline od komponenti unutar HVAC sustava . Cool ili hladna voda proizvedena kroz ovaj prijenos topline omogućuje hladne vode a zatim ući u sustav za hlađenje zavojnice prevoze rashladno sredstvo , koji se nalazi u izmjenjivaču topline isparivača . Hladnjaci može smanjiti temperature do 65 Celzijevih stupnjeva ili niže .
Učinkovitost

Voda - hlađeni rashladni povećala učinkovitost u HVAC sustavu održavanje stabilne temperature u cijeloj kući ili uredu. To sprječava da stalno isključivanja ili , što smanjuje pulsiranje energije i grijanja i klimatizacije troškova . Neki vodeni rashladni nalaze na otvorenom rade na plin , koji se također mogu uštedjeti na klimatizacijske troškova . Vodom hlađeni rashladni smanjuju rizik od curenja ili kontaminanata za hlađenje . Neki rashladni hlađenih vodom i instaliraju kao odvojeni dio za HVAC sustava za fokusiran pozicioniranje i optimalnog kapaciteta prostora za hlađenje .
Rashladni

hlađen vodom hladnjaci su osobito korisno u velikim sredinama poput bolnica i sveučilišta . Oni su jeftiniji za rad po toni u više od 50 - tonskih mjestima . Domovi obično sadrže oko 3 do 5 tona kapacitet hlađenja . Troškovnu učinkovitost i djelotvornost vode hlađeni rashladni se temelji na korištenju električne energije po toni za hlađenje .

Klima uređaji Decibel Razine

Klima uređaji mogu doprinijeti mnogo na razinu buke u svojoj kući . Količina buke ovisi o dobi stroja , tipu klime i njegovom stanju . Općenito , očekujem stariji uređaji biti bučniji . Razine decibelima može ići gore kao stariji strojevi istrošiti ,

Více >