Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Koliko je napon u Zenith 5000 BTU Prozor Klima uređaji

? Bilo da pokušavaju smanjiti troškove energije ili ste samo znatiželjni , znajući kako izračunati napon od svojih aparata, kao što su vaše Zenith 5000 BTU prostoriji, klima uređaj , će vam pomoći da razumiju više o njihovom korištenju i učinkovitosti . Napon

Svaki aparat koristi u SAD-u koristi bilo 120 volti ili 240 volti kabel za napajanje . Potonji ima tendenciju da se samo može koristiti od strane većih aparata , kao što su odjeća za pranje i pećnicu /štednjak kombinacija ; klima uređaji su vjerojatno da će uvijek koristiti 120 volti utikač . Ako ne možete reći jednostavno gleda u bilizini , isključite ga iz utičnice . 120 volti outlet će imati dvije vertikalne otvore i jedan otvor za zemlju ; 240 volt utičnica će imati četiri ili otvori ili dva otvora će biti zakrivljen .
Izračun napon

Potražite snagom vrijednosti urezan na klima uređaj u blizini pločici. Koristite mjerni instrument -mali uređaj dostupan u elektroničkom opremom - za mjerenje izvlačenje klima uređaja i podijelite izvući snagom naveden na klimu . Rezultat podjele će biti ili 120 ili 240 , što ukazuje na napon koristi klima uređaja .
Napon i korištenja

Za mnoge kuće , znajući napon od samo jednog uređaja nije korisno kao znajući koliko je ta vrijednost odnosi na aparat i njegova djelotvornost . Snagom ugraviran na tipskoj oznaci koliko strujeklima uređaj koristi u jedan sat na svoje maksimalne vrijednosti energije. Množenjem tu vrijednost po broju sati koje imaju tendenciju da se koristiti klima uređaj u određenom razdoblju (dan , tjedan , mjesec , godinu dana ) , na način da se proizvod po 1000 ( pretvoriti vata na kilovata ) i pomnoži taj proizvod po cijeni po kilovatsatu da vaše komunalno poduzeće naplaćuje , možete odrediti o tome koliko to košta za pokretanje klima uređaj u tom vremenskom razdoblju . Prilikom donošenja ove izračune , imajte na umu da je240 volti aparat će uvijek koristiti više snage od 120 volti aparata ; nemojte se iznenaditi ako vaš 240 Volt boravak klima uređaj košta znatnu količinu novca za pokretanje .
napon i učinkovitost

Još više koristan za većinu kuće je korištenjem ove informacije kako bi razumjeli ove klime učinkovitost . Kada kupite novu klimu , njegova učinkovitost se procjenjuje metričku poznat kao omjer energetske učinkovitosti ( EER ) , koja uspoređuje klima uređaja u rashladni kapaciteti u BTU na napon koji kabel za napajanje koristi . Viša klima uređaj je EER rating ,bolje je njegova učinkovitost . Prema kalifornijskom Energy komisije ,5000 BTU klima je idealna za hlađenje 100 - 150 četvornih metara prostora , pa su šira područja morati biti hlađen klima uređaja s povećanim kapacitetom hlađenja ( BTU 6000 ili noviji) ili nekoliko gospodine uređaja .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016006839.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.