Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Vrste klima uređaja Utikači

U mnogim klimama , klima uređaj je bitno za udobnost i sigurnost svog doma na vrući ljetni dan . Ako želite uštedjeti vrijeme i novac , važno je da dućan naoružani sa znanjem o tome koliko četvornih metara što je potrebno da se ohladi i vrste električnih utikača dostupnih u vašem domu . 110 čepova ( 15 AMP)

manje jedinice , kao što su prijenosni klima uređaja ili prozorskih jedinica će koristiti ovu vrstu priključka . Volt/15 pojačalo verzija 125 jetipična čep koji ćete naći u većini domova . 250 volt/15 pojačalo verzija će imati dvije oštrice vire iz utičnice , ili može imati trećeg kontakta koji služi kao prizemlju priključak .
220 čepova ( 20 AMP)
< br >

veće jedinice poput nekih zidnim klima uređaja ili prozor /Zidna jedinica će koristiti veće utikača pod nazivom220 . Varijacije ovog plug uključuju 125 volt/20 pojačalo i 250 volt/15 pojačalo . Možda ćete morati zaposliti električara instalirati zakupljeni vod za potporu veću klima uređaj koji koristi ovu veličinu utikač .
Razmatranja

Uvijek provjerite kutija od klima-uređaja kako bi saznali koja vrsta plug koristi . Također , imajte na umu da veći ne znači uvijek hladnije . Veličina je klima uređaj trebao odgovarati područje sobi ste hlađenje . Ogroman jedinice mogu izazvati niz problema i neće raditi učinkovito .
Kućanski Jedinice

Ako instalirate jedinicu veliki dovoljno za cijeli dom , onda to neće zahtijevati utikač . Umjesto toga , ovaj uređaj će biti teško ožičen izravno na kućne električne mreže.


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050599.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.