# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Najmanji Low - Profile Klima uređaji

Low -profile klima uređaji su dizajnirani da sjedi na prozor i svjež i filter zraka jer ulazi u sobu . Za one koji koriste ovaj model klima uređaja ,pravilo , tendira da budemanje to bolje . Inače ,prozor potpuno blokiran i zamijenjen s velikim komadom bučnih strojeva . Frigidaire FAA055P7A Compact Mala Soba Klima uređaji

Frigidaire kompaktna mala soba klima uređaj može hladiti sobu do 165 četvornih metara . Ovaj kompaktni model teži 49 £ i mjere maleni 15,5 -po - 18.5 -po - 12,5 inča . Ona dolazi s daljinskim upravljačem i ima raspon temperature između 60 i 90 stupnjeva celzijusa .
Frigidaire FRA086AT7 8.000 BTU Mini Compact Prozor Klima uređaji

Frigidaire BTU Mini Compact prozor klima hladi sobi do 350 četvornih metara . To može upuhivati ​​zrak u osam različitih smjerova u sobu i ima daljinski upravljač . Ovaj model teži 61 £ i je malo veći od Compact Mali prostoriji, klima uređaj s mjerenjima 18,2 - po - 21.5 - po - 14.8 inča . Ova jedinica je također Energy Star ocijenjeno i osmišljen kako bi uštedjeli na troškovima energije .
Pridiom AMS121HX 12.000 BTU ductless Mini Split Klima uređaji

Pridiom ductless Mini sustav funkcionira kao iu klima uređaja i grijača . Vaganje u na 31 kilograma i mjerenjima 11 - by - 37 - po - 14.2 inča , što jenajmanji profil klima uređaj na tržištu . Ovaj uređaj dolazi s daljinskim upravljačem , pa čak i sadrži ljuljanje rešetki za ravnomjerno raspršivanje zraka kroz sobu . Pridiom jesloženiji sustav i mora biti instaliran od stranestručne osobe.
LG Electronics LP6011ER 6000 BTU Low Profile Energy Star Prozor Klima uređaji

LG Low Profile zraka uređaj može hladiti sobi do 216 četvornih metara i ima četiri puta kontrolu smjera zraka . Ovaj model teži 20 £ i mjeri 18 -po - 20.9 -po - 12 inča . Dok viši od Pridiom , to je manje širine . Ova jedinica je dizajnirana za dopunsko klima uređajem i ima certifikat Energy Star . Ovaj model uključuje daljinski upravljač i termostat .

Osjećam freon s prozora Klima uređaji

Moguće je miris freon iz koje curi prozor klima uređaja . Ono što je mirisalo je zapravokombinacija freona plina i rashladnog ulja koje je napravio u zraku od curenja . Prozor klima uređaj ima vrlo malo freona plin u njega , međutim , u odnosu na kol

Více >