Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Kako bi se utvrdilo Goodman HVAC kapacitet serijskog broja

Možete koristiti Goodmana Grijanje ventilacije i klimatizacije , ili HVAC, jedinice u oba doma i poduzeća , ovisno o kapacitetu uređaja . Ako vaš Goodman jedinica je u potrebi popravak ili ste ga zamjeni , morat ćete znati kapacitet jedinice naručiti dijelove ili naći zamjenu koja je u stanju ispravno funkcionirati s veličinom područja . Ne možete pronaći kapacitet jedinice sa samo serijski broj , ali ćete biti u mogućnosti koristiti serijski broj uzmalo više informacija o jedinici naći tu informaciju . Upute Screenshot
1

Zapišite serijski broj i broj modela za Goodman HVAC jedinice klima uređaj . Vi ćete naći serijski broj i broj modela zajedno na čeličnu ploču pričvrstiti na stranu , ili vrh, na jedinici .
2

Poziv Goodman zaštitu potrošača na 1-877-254-4729 . < br >
3

Razgovarajte s poslovima potrošačke predstavnik i pružiti zastupnika sa serijskim brojem i broj modela za vaš Goodman jedinici . Predstavnik će biti u mogućnosti da Vam pružiti mjesecu i godinijedinica je proizveden , kao i biljke po kojoj je proizveden . Ako je vaš uređaj je proizveden u posljednjih 10 godina , od studenog 2011,predstavnik također može biti u stanju podići vrstu jedinice imate i dati vam naočale na uređaju , uključujući i kapaciteta .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050631.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.