Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

1930 Carrier Klima uređaji

. Bilo je pokušaja stvaranja klimu davne 1830 Korištenje navijača puše zrak preko kantu leda da se ohladi svoje pacijente ,Florida Liječnik je bio među prvim ljudima pokušati kontrolirati unutarnje klime . Bilo je gotovo jedna stoljeća prije moderna klimatizacija dosegao povojima . Jedna marka klimatizacijske opreme koja je u trgovinama , a od 2011 je biopionir u klima industrije u Americi . Carrier jeproizvođač klima uređaja i opreme za grijanje tijekom mnogo godina , alitvrtka je stvaranje velike vijesti u 1930 sa svojim inovacijama . Willis Carrier

Willis Carrier jeinženjer strojarstva , koji je prvi dizajnirao je najbliža stvar za moderne klima uređajem . Godine 1902 , Carrier razvio ovaj " aparat za liječenje zrak " za izdavačkoj kući u Brooklynu , New York . Do 1930-ih , njegova Carrier Tvrtka je stekao veliki udio na tržištu .
Pripajanju

Carrier klima uređaji će dobiti zamah u 1930 , kada je tvrtka postalaglavna korporacija . Carrier Corporation jerezultat spajanja Carrier Engineering Corporation , Brunswick- Kroeschell Društva i York grijanja i ventilacije Corporation . Ovo spajanje je daoveć dobro poznati brand Carrier dodatno posegnuti u cijeloj zemlji i proširio svoje resurse kako bi mogao i dalje rasti .
Atmosferski Kabinet

Godine 1932 ,Carrier Corporation prodao je svoj prvi " atmosferski kabinet . " Ovaj uređaj je prijevoznika prvi rezidencijalni boravak klima . Carrier hit na zapreku kada narudžbe za uređaj stagnira zbog početka Velike depresije . Proizvodnja na atmosferske kabinetu zapravo prestao za nekoliko godina . No, Carrier je u stanju izvući kroz depresiju i nastaviti kao proizvođač klima uređaja .
Carrene 2

1934 , Carrier razvili novu vrstu rashladnog poznat kao Carrene 2 . Ovaj rashladno bio daleko učinkovitiji darashladno sredstvo se koristi u prethodnim sustavima . Rashladno prvi put korišten u nizu klima uređaja koji su instalirani u SAD sud House u New Yorku . Strojevi vodio 16 godina bez ijednog uslugu poziva .
Air Na Go

prijevoznik proizvode različite tipove klimatizacijskih inovacija , uključujući i zrak u pokretu . Mobilna klima uređaj za razne tipove vozila bilo nešto Carrier je bio uključen u početkom desetljeća i nastavila dugi niz godina . Jedan od nekoliko zračnih projekata mobilnih bio je 1930 , kadaBaltimore & Ohio Railroad naručio Carrier klima uređaj za vagon u " Martha Washington ", koji je plovio iz Washingtona u New Yorku . Klima je bila u mogućnosti da se ohladi na 93 stupnjeva vagon prema dolje za 73 stupnjeva u samo 20 minuta .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050633.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.