Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Koji su bili Popularno Središnja Klima Brands 1980

? Centralni klima uređaj jeluksuz dostupan za prosječnog homeowner već desetljećima , pa čak i iako je21. stoljeće je odavno stigla , mnogi od najpopularnijih brandova klima uređaj iz prošlog stoljeća i dalje glavni igrači u današnjem tržištu . Godine 1980 , centralni klima uređaj nije bio učinkovit , a mnogi od modernih saveznim smjernicama značilo da se uzda izgubiti energiju nisu bile na snazi ​​. No, mnogi od brandova dostupnih potrošačima onda još i danas poznata imena kao što su i dalje poboljšati svoje proizvode . Lennox

Lennox je u klimatizacije i grijanja posao za više od jednog stoljeća , a 1980tvrtka je među vodećima u industriji . Poznato lice Dave Lennox iuhvatiti fraza " Atta Boy , Dave " je postao sinonim za brand u ranim 1970-ih . Do 1980 , Lennox je postao poznat kao pionir u elektronski kontroliranim, promjenjive brzine zraka rukuju na solarni pogon klima uređaja . Ubrzo nakon 1980tvrtka razvila peći visoke učinkovitosti , ali i on je prvi klima za postizanje učinkovitosti rating od 15.00 vidjelac koja bi bila dovoljno učinkovita nadmašiti kasnije federalne standarde .
Carrier < br >

Willis Carrier ,inženjer strojarstva i osnivač tvrtke Carrier , započeo razvoj prve mehaničke klima uređaja u 1902 . Njegova tvrtka je rasla od tamo , a 1980 je već imala svoj ​​pečat na klima uređaj i poslovni grijanje . Tvrtka je dobila ugovor za instalaciju klima uređaj u Sears Tower u Chicagu u ranim 1970-ih , što jenajviša zgrada na svijetu u to vrijeme . Godine 1980 ,poznata i uspješna tvrtka kupila je United Technologies Corporation i dalje pod nazivom Carrier . Carrier ostajenajveći proizvođač stambenih i poslovnih središnje opreme za klimatizaciju .
Trane

Trane jedobro poznat brand klima uređaja koji je bio istaknut 1980 i davno prije . Tvrtka počeo s radom u La Crosse , Wisconsin , u 1885 , kada je James Trane razvio novu vrstu sustava grijanja . Poslovni grijanje uskoro uključiti klimu kaotvrtka razvila novu tehnologiju za hlađenje velikih objekata u 1930 . Do ranih 1980-ih , Trane je stekao General Electric klimatizacijskog podjela i postaolider u stambenom klima proizvodnje . American Standard kupio TRANE 1984 , aliime Trane ostaje na klimatizacijskih uređaja je za koje je poznato .
Amana

Amana jepopularan brand sve vrste kućanskih aparata , uključujući i sustava klimatizacije . Tvrtka je započela u gradu Amana , Iowa, kada je George Foerstner osnovao je tvrtku 1934 . Amana isporučuje walk-in hladnjaka vojsci za vrijeme Drugog svjetskog rata , a proširena desetljeća kasnije početi nudi neke od industrije najviše poznatog grijanja i hlađenje proizvoda . Godine 1980 ,brand je široko poznat nego što je ikada bio prije tog datuma . Amana grijanja i klimatizacije brand i dalje se proizvodi , ali su ti proizvodi sada su izrađene u Tennesseeju i Teksasu .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050652.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.