Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

U/C Prozor Jedinica za kompresor Lines smrzava se

Nitko ne voli dolaze kući u toploj sobi , nakon izlaska iz klima radi cijeli dan . To rasipa novac na struju bez isplata u ugodnom okruženju , a mogao bi oštetiti uređaj . Ako ste utvrdili da je smrznuto kompresor linije su problem , tamo je malo što možete učiniti . Kompresori nisu user - servisirati inajskuplji dio u klima uređaja . Ovisno o dobi i model vašeg uređaja , to može biti isplativije zamijeniti cijelu stvar . Prije toga, međutim, istražiti malo kako bi bili sigurni da je još jedan , lako popraviti problem ne utječe na kompresor . Vanjska temperatura

Prozor jedinice klima uređaja usisavaju zrak iz vani , to se ohladi i dići ga u zatvorenom prostoru . Kada je vanjska temperatura padne ispod 60 stupnjeva celzijusa ,dolazni zrak zapravo može zamrznuti unutar jedinice . Kompresor linije prometovati rashladne tekućine , tako da bilo već hladan zrak koji dolazi u kontakt s njima može formirati mraz ili čak i led . Kompresor se nalazi na otvorenom dijelu jedinice - samo ispred kondenzatora - i to je područje obično vrlo toplo . Provjerite prognozu prije spavanja i isključite klimu , ako je vrijeme trebala okrenuti prohladno preko noći .
Blokiran protok zraka

Ako je protok zraka kroz jedinicu je blokiran u bilo koji način ,hladi zrak ostane zarobljen unutar jedinice i cirkulira unutra , uzrokujući mraz i led nakupljanje . Suhom kist ili komprimirani zrak kako bi uklonili prašinu i prljavštinu iz kondenzatora i isparivača zavojnice , a zatim promijeniti ili oprati filter zraka prema uputama proizvođača . Očistite otvore i filter zraka redovito zadržati ovu iz događa . Uklonite bilo vanjska jedinica pokriva ili u zatvorenom prostoru zavjese koje bi mogle blokirati protok zraka .
Slomljeni Fan

Slično blokiran protok zraka ,slomljena fan zadržava svjež zrak unutar jedinica , čime mraza da se formira . Ako čujete da motor radi , ali nema zraka izlazi iz jedinice ,pokvario motor ventilatora je vjerojatnoproblem . To jeposao za stručne , iz dva razloga . Prvo , neka pitanja ventilator može se riješiti s malim , ali vješt električne tinkering . Drugo , ako semotor ventilatora treba zamijeniti ,električna aspekt činiposao za iskusnog profesionalca . Ako je klima uređaj još uvijek pod jamstvom , provjerite svoje papire da vidi je limotor ventilatora pokrivena prije nego što kontaktirate popravak osobu .
Low rashladne

Ako vaš prozor jedinica prilično je starije , to samo može biti nisko na rashladnom tekućinom . Suprotno općem smislu , niske razine rashladne tekućine može smanjiti temperaturu u hladnim dijelovima u jedinici . Budući da se kompresor linije prometovati rashladnu tekućinu , oni suglavna meta . Ovo je još jedan posao za profesionalce , jer rashladno sredstvo je ograničena na one s posebnim dozvolama u većini mjesta . Čak i ako je vaš uređaj je relativno novi , što bi moglo imati curenja negdje na putu od rashladne tekućine koja bi smanjiti razinu brzo . Profesionalni će provjeriti curi prije pretakanja rashladne tekućine .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050677.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.