Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Zašto je moj Central Air Ne puše dovoljno teško ?

Nakon dana provedenog u vrućini , vjerojatno bih doći kući na lijepoj hladnoj kući gdje možete osjetiti ohlađen zrak udarac od svoje otvore zahvaljujući čudima centralni klima uređaj . No, ako je vaš centralni klima činimalo slaba , azrak ne čini se da puše iz otvora kao što bi trebao , to bi moglo utjecati na razinu udobnosti u kući . To također može ukazivati ​​na problem s vašeg sustava . Provjerite neke od najčešćih razloga to se može dogoditi da se vidi da li popravci su u redu. Registri Zatvorena

Centralni klima uređaj jesustav prisilio zrak . Zrak je ohlađena na isparivaču , i ventilator sile zraka kroz kanale . Cijevi izlijevati u različitim sobama u vaš dom kroz niz registara, ili otvore . Ovi otvori se često može zatvara homeowner da se spriječi hlađenje u dijelovima kuće da ne mogu to potrebno . Ali , ako ste slučajno su zatvorene ili djelomično zatvorene registre u cijeloj kući , to će utjecati na ukupni protok zraka iz kanalizacije. Provjerite ih vidjeti hoće li registri su otvoreni skroz . Ako nisu , podesite ih kako su . To će povećati brzinu zraka iz sustava .
Fan Problem

može imati problema sa svojim obožavateljima , ako se ne osjećate dobro nalet hladnoće zrak iz vaših registara . Ako su oni otvoreni ,ventilator bi trebao biti dovoljno snažan za guranje zraka kroz kanale i eksplozija ga u kuću . Ako se ventilator su loši na puhala ,fan neće vrtjeti izrak neće biti izbačeni na sve . Prljavo fan blade na puhala ventilatora također može utjecati na to kako brzo vrti i mogu usporiti protok zraka znatno. Svoje ventilatori se također mogu postaviti na niskoj brzini . Postavljanje navijače puhala na velikom brzinom može pomoći povećati kako tvrdi klima puše.
Kanali

zraka iz vaše puhala do vašeg doma registara odvija u nizu propusta ispod kuće , u zidovima ili stropovima . Cijevi moraju biti jasno od krhotina ili propuštanja kako bi se povećala brzina zraka dosežu različite sobe . Ako su vaši kanali začepljeni krhotinama ili ako su oni zahrđali ili postati nevezan jedna od druge , koliko je tlak zraka će biti izgubljen na vanjskoj kanalima . Jestecjevovodi inspekciju za čistoću i integritet .

Filteri

Razmislite o posljednji put kada ste promijenili svoj filter zraka na klimu . Ako se ne možete sjetiti kada je to bilo , vi ste vjerojatno zakasnio. Kada sefilter zraka postaje pun prašine, dlačica i ostalih nečistoća , što može gušiti protoka zraka kroz sustav . To može dovesti do pregrijavanja i može smanjiti koliko je vaš sustav u stanju puhati .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050679.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.