# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Odgovornosti Klima - uređaj Kanala projektant

Kanala dizajn se odnosi na čin stvaranja učinkovite sustav kanala koji će omogućiti zrak putovati iz klima uređaja ( ili grijača ) do prostorija u građevini. Tipičan kanala dizajner ima dizajn odgovornosti koji idealno proizvode najjeftinije , najučinkovitiji sustav kanala . Uz poštivanje tih odgovornosti ,dizajner kanal će pokupiti klijentima i zaraditi njihovo poštovanje . Napravite Pravilno cjevovodi planove

Klimatizacijski kanali su stvorene za prijenos hladno ( ili vrući ) zrak iz središnjeg sustava na različitim sobama u strukturi . Optimalno , ti kanali bi trebao biti u svakom živom prostoru kuće , uključujući i dnevne sobe , kuhinje, kupaonice i spavaće sobe . Prijelazne sobe, kao što su hodnici i foyers , manje je važno .
Pozadinu pada tlaka

zraka kreće iz središnjeg sustava za kanalizaciju zbog razlike tlaka koji je stvoren ljubitelji središnjeg sustava . Zbog toga , kanali moraju biti veličine na takav način da se minimizira pad tlaka nastaje kretanjem kroz vodovima . Akopad tlaka čuva mala ,potisnut zrak iz kanala jači , a sobe su hladi brže .
Izolacija

Akokanal izložen neuvjetovanom okruženju , kao što su potkrovlja ili crawlspace ,kanal bi trebao biti izolirana od vanjskog utjecaja . Na primjer , bilo cjevovodi pokrenete kroz jedan od tih prostora trebala biti sastavljena od izoliranog vodovima , odnosno osnovna cjevovodi prekriveni toplinskom izolacijom .
Imajući troškove

inženjer također morate pokušati dizajnirati sustav kanala koji je kao jeftin moguće stvoriti . Od 85 posto kanala dizajn trošak je rada ,glavni način za smanjenje troškova je smanjenje radne snage . Dobro osmišljene cjevovodi će zadržati radnu snagu dolje i niske troškove .

Zašto automati za klima uređaj Freeze Kad Ice Obrasci

? Većina razloga za zamrzavanje u jedinice klima uređaj se može pratiti unatrag do neispravnosti ili neispravnog ventilator . Akoklima ne smrzava zbog vanjskog zraka , a zatimdio u jedinici nije uspio . Prije nego što kontaktirate tehničar za poprava

Více >