Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Što ještedljiv Temperatura postaviti centralni klima uređaj

Za mnoge ljude , centralno klima tijekom ljetnih mjeseci postala je nužnost , a ne praktičnost . Ako bi se termostat preniska , vaš klima uređaj će zakon biti astronomska , a vi ćete pridonijeti troši energiju . Dakle , trebali biste postaviti svoj ​​termostat veći u pojedinim dijelovima dana radi uštede energije . Smetnja Razdoblje

možete uštedjeti novac na vaš klima račun postavljanjem centralni klima-uređaj 10 do 15 stupnjeva višu na vrijeme da niste kod kuće ili spavaju . Na primjer , ako se obično zadrži svoj ​​termostat na 75 stupnjeva , možete ga postaviti na 90 stupnjeva, za vrijeme koje niste kod kuće i ponovno sniziti temperaturu kad se vratite . To možete učiniti ručno ili postavite termostat za automatsko ciklusa između ove dvije temperature u određeno doba dana . U principu , postavljanje termostata na 78 stupnjeva , dok kod kuće i topliji , a daleko je štedljiv .
Conservation Pravilo

toplija vaša kuća je tijekom ljetnih mjeseci , manje energije koristite kada ste se odlučili da se ohladi u kuću . Ako je vaša kuća je već na visokoj temperaturi , toplina teče sporije u kuću ; dakle , vaš klima uređaj mora raditi manje hladiti zrak kada ga uključite nakon što su uzeli pauzu za nekoliko sati .
programirati termostat

lakše je postavljen klima uređaj na temperaturu štedljivu ako dobijete programabilni termostat . Možete postaviti termostat da automatski promijeniti temperaturu na određenim sati , tako da ne morate brinuti o tome mijenjaju natrag i naprijed . Razmislite temperaturu želiteKuća se kad se ide u krevet , kao i koje doba dana ste vjerojatno da će biti izvan kuće kako bi se utvrdilo najučinkovitiji način da se ohladi kuću .
< Br > Zima Grijanje

možete koristiti iste opća načela postaviti svoj ​​grijač za zagrijavanje na način štedljiv i tijekom zimskih mjeseci . Iako želite vaša kuća biti toplije nego što je normalno u neki dio ljetnog dana , vi želite da bude od 10 do 15 stupnjeva hladnije nego inače tijekom zastoja razdoblja u zimskim mjesecima . Na primjer , možete ga postaviti na 68 stupnjeva , dok kod kuće i 58 stupnjeva , a ne u kući .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050689.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.