# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Trane XL 1200 elektrostatski Instalacija

Mnoge kuće oslanjaju na središnjim klimatizacijskih uređaja , kao što su Trane je XL 1200 , za hlađenje kućanstvo tijekom vrućih ljetnih dana . XL 1200 zahtijeva filter zraka unutar zatvorenog dijela stroja kako bi se spriječilo štetnih bakterija i prašine iz kruži u cijeloj kući tijekom klimatizacije uporabu . Međutim , proizvođači su stvorili različite vrste filtera , kao što su elektrostatskog obliku koji koristi statički elektricitet zadržati čestice prašine u filter materijalu , nego se oslanja na prisilni zraka za zadržavanje prašine . Trane je XL 1200 sustav može biti opremljen elektrostatskog filtra za normalno poslovanje . To je ono što vam je potrebno
elektrostatskog filtra zraka
odvijač
Prikazati više uputa Screenshot
1

Pronađite interijera klima uređaj . Obično , to je smještena u potkrovlju , podrum , vešeraj ili malom ormaru .
2

Pristupite unutarnjih jedinice puhala pretinac . Gore - toka klimatizacijske jedinice stavljajte puhala pretinac u bazi jedinice , dok je dolje protoka klimatizacijske jedinice pronađite puhala pretinac na vrhu uređaja .
3

Otvorite puhala pretinac uklanjanjem zaštitne vijke s odvijačem .
4

Izvucite stari filter iz unutarnje jedinice . Gurnite novi elektrostatski filter u istom položaju . Provjerite je linovi filtar uklapa baš kao i prethodni filtar unutar puhala pretincu .
5

Vratite poklopac ventilatora odjeljka i vratite vijke s odvijačem .
6

Turn na testu Trane XL 1200 i sve funkcije . Dok su pozitivni učinci filtra ne može biti lako shvatljivi , ne bi trebalo biti primjetna poboljšanja , kao što su manje prašine gomilaju blizu otvore i povećanje kvalitete zraka , pogotovo za one koji su alergični na lebdećih čestica , pelud , spore plijesni islično.

Što temperatura bi trebalaKlima uređaji Get Down to u Domu

? Svaki vlasnik kuće želi ostati ugodno tijekom vrućih ljetnih mjeseci , ali možda ne znate točan postavku temperature za nju klima uređajem . Postavljanje svoju jedinicu na odgovarajuće temperature izbjegava rasipanje energije i štedi novac . Čišćen

Více >