# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Voda gubitaka vode u A /C

Središnja klima uređaja i prozor jedinica imati dijelove koji bi mogli curenje vode , kada su break ili istrošiti . Voda curi iz otvorenom klima uređaj ima manje razoran učinak od curenja u unutarnjoj jedinici , ali i ukazuju na ozbiljne probleme s uređajem za hlađenje . Pronalaženje uzroka zahtijeva neke osnovne rješavanje problema . Nagib

Taj se problem pojavljuje samo s prozora ili zidnim klima uređaja . Kadajedinica naginje prema unutrašnjosti prostorije , višak vode iz curenja odvod kondenzata niz zid ili na pod , prema internetskoj stranici LG baze znanja . Klima uređaji dolaze s malom konzoli koja pomaže zadržati razinu jedinica tako da podržava ispravno s obje strane prozora . Kad ovaj razred slomi ilijedinica ugrađena nepropisno , voda cijedi u kući , umjesto vani .
Ocijedite Problemi

klima uklanja vlagu iz zraka , kondenzira i teče u posudama . Kondenzata pumpe ili podni odvoddopušta da putuju iz kuće bez uzrokovanja problema , prema Air Comfort Systems . Kada su pauze kondenzat pumpa , voda nakuplja do preljeva . Blokada u podni odvod također omogućuje da se to dogodi . Krhotine gomilaju u posudama zauzima prostor da se potrebe za vodom . Drenažni tave su dizajnirani da drže puno vode , ali kad je puna krhotina oni postaju prepunoj na dane s visokom vlagom .

Rupe u Coil

kondenzatora zavojnice privući vlage u zraku i dati ga na površinu kondenzirati na . Posudama se nalazi ispod tih svitaka , te će propuštati vodu oko klima uređajem ako ima rupu od hrđe ili oštećenja u njoj , prema G & S mehaničke usluge . Potražite izoliranom curenja kako bi se utvrdilo je lirupa je uzrok problema , a ne se prelilo posudu . Zamjena posudu ili krpanje rupa problem riješen .
Prljave Svici

Teški prevlake prašina, prljavština ili ulja na kondenzatoru zavojnica sprečava da voda kondenzira ispravno . Umjesto da su se okupili u odvod , to kaplje back off u ostatak jedinice i curi u slučajnim mjestima , prema G & S mehaničke usluge . Masti i ulja često se na svitku tijekom popravke , kada su zauljenih motore i druge dijelove . Slomljena dio prskanje maziva također će ometati pravilan kondenzacije i pražnjenje procesa .

Kako mogu odrediti pravu Produžni kabel za 5000 BTU Klima uređaji

? Većina , ako ne i sve , proizvođači prozora /prijenosni klima uređaja preporučamo da ovaj uređaj može priključiti izravno u zidnu utičnicu . Međutim , ponekad je to lakše reći nego učiniti . Neke kuće , naročito starijih , nemaju dovoljno poslovnic

Více >