# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kako na sidro jedan kondenzatora klima uređaja za beton

zrak kondenzator jeključna komponenta klima-uređaja koji se nalazi izvan zgrade . Zračni kondenzatori bi trebali biti osigurani na površinama koje počivat kao oni imaju tendenciju da vibrira tijekom uporabe . Akokondenzator ne sjedne na mjesto ,bakrene cijevi spojen na HVAC jedinici iznutra može plesti . Možete osigurati zračni kondenzator na betonsku podlogu s udarnim i specijaliziranih betonskih sidra koje imaju rukave koji se nalaze na svojim nižim krajevima . Jednom umetnuta u rupu , rukavima proširiti kako bi osigurali zraka kondenzatora u mjestu . To je ono što vam je potrebno Srpski kondenzatorski bazu s pre - bušenih utora
flomaster marker
udarnim
1/2-inch zidanje malo
Tape
1/2-inch betonskih sidra , 3 inča u duljinu
čekićem Screenshot, francuski ključ Screenshot, zaštitne naočale
Prašina maska ​​
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

postavite kondenzator na beton . Označite betona , korištenjem unaprijed izbušene utora nalaze na svakom uglu kondenzatora kao referentne točke .
2

Umetnite 1/2-inch-by-4 inčni svrdlo je u čekić bušilica . Mjera iz vrha malo zidane 4 inča i zamotajte traku oko BIT vratila , ako je više , kako bi se spriječilo prekomjerno bušenja .
3

Slip vrh malo zidane unutar kondenzatora baznog pre - bušenih utor tako da počiva na betonsku površinu . Držite udarnim pod kutom od 90 stupnjeva od betona i stisnuti okidač za početak bušenja .
4

Držite čvrsto pritisak na vrhu čekić bušilica , pomoću ručke za polugu dokzidanje pomalo prodire u betonski materijal . Povucite rotirajućeg zidane malo gore i dolje u rupu kako bi uklonili prašinu i prljavštinu , a bušenje 3-4 inča u beton . Zaustavite bušenje jednomtrakom omotan oko Zidani BIT vratila dosegne površinu betona .
5

Okrenite betonu Sidro u maticu dok ne bude u ravnini s vrha vijka . Slip vrh betonskog sidro kroz kondenzator baznog pre - bušenih baze i u bušotinu . Hit leđa na sidru čekićem dokpranje i matica ravnini protiv baze kondenzatora .
6

Koristite podesivi ključa zategnite maticu i proširiti sidro rukav u bušotinu . Zaustavite zatezanja maticu nakon što ga ne mogu okretati s ključem . Nastavak na kondenzatoru baznog sljedećem prethodno izbušene rupe i ponovite cijeli postupak dokkondenzator je osiguran na beton .

Prijenosni AC vs . Prozor

Kad Willis Carrier izumio klima uređaj , on vjerojatno nije imao pojma što je započeo . Sada , više od 100 godina kasnije , postoji nekoliko tipova klima uređaj na raspolaganju . Na primjer , vlasnici mogu birati između prijenosni klima uređaj i proz

Více >