# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kako izgraditi betonski odbojnik za klimatsku

kondenzatora jedinice centralnog klima uređaja nalazi izvan kuće te je spojen na isparivaču u kući koju crijeva . Kondenzatora zahtijeva čvrstu bazu podrške za sprečavanje vibracija i pokreta . Uređaj se obično stavlja na betonsku ploču , iakopremade betonski komad se može koristiti umjesto ploče ili jastučić izlio u mjestu . Ovaj projekt je pogodan za većinu ne - to - yourselfers.Things što vam je potrebno
Lopata
razinu 2 - by - 4-inčni klade Screenshot, 4 -noga stolarska
drvo ulog
beton
Wheelbarrow
lopatica
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Odredite veličinu ploče potrebnih za klimu . Ova informacija dostupna je u priručnicima proizvođača . Akoveličina je nepoznat ,5 - by - 5 - noga ploča odgovara većini situacija .
2

iskopati iz SOD mjesto uključujući prostor oko 6 inča oko planiranih strane klima uređaja jastuk kako bi se omogućiloradno mjesto .
3

Graditi obrazac iz 2 - by - 4 -inčni klade . Izrežite drvo 3 inča više od planirane veličine klima uređaja jastuk . Pričvrstite četiri komada zajedno da se formira trg s unutarnje veličineisto kao da je planiran za jastuk .
4

Postavite obrazac na iskopani otvor . Pogon drvene udjela na vanjskoj formi . Postavite razinu od 4 -noga stolarska preko obliku i postavite formu dok je razina i pričvrstiti ga na mjestu na udjele .
5

Izračunajte količinu betona potrebne . Pomnožite The Times duljini širina puta dubina ploče . Akopad je 5 metara četvornih i 4 inča debeli , primjerice , pomnožite 60 puta 60 puta 4 za 14.400 kubičnih centimetara betona . Kubičnih dvorište betona je 46.656 kubičnih centimetara . Naš 5 metara kvadratnih ploča traži 0,3 kubičnih metara .
6

Izliti mješavinu betona u obliku i razini s estriha . Estrih jeravna ploča postavljena na vrhu obliku i nacrtana preko betona na razini površine .
7

lopaticom betonskih ploča za proizvodnju gladak završiti . Rade lopaticom preko površine puta za dobivanje ravne površine . Pustiteda se osuši beton noći prije uklanjanja oblika . Za zatrpavanje tlo oko rubova jastuk .

Električni Box Wire Veličina za Klima uređaji

električna kutija klima uređaja , a koje se obično nalazi na stražnjoj strani uređaja , blizu dna , omogućuje energija biti prebačen iz struje na klimu . Kako bi osigurali ispravan rad , sigurnost i energetsku učinkovitost , morate koristiti odgovara

Více >