# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kako instalirati/C Prozor nosača

Starije ili teške prozor montirana klima uređaji imaju nosače koji su instalirani na prozorskoj dasci . Ovi nosači spriječiti jedinicu od pada kroz prozor ili naginjanjem i uzrokuje prozor za otvaranje . Neuspjeh instalirati klima uređaja je uključena zagrade može dovesti do ozljede, oštećenja imovine ili gubitak energije . Iako instalacija nosač može varirati , ovisno o klima uređajima koji instalirate , postoje sličnosti između većine dizajna . To je ono što vam je potrebno
Mjerna vrpca
Razina
Drill
lim vijcima ili drvo vijaka
odvijač
Prikazati više uputa
1

otvorite prozor gdje želite staviti klimu .
2

stavite kvačicu na prozorskoj prema uputama s koje ste dobili s klima uređajem . Većina klima uređaji dolaze s jednim konzoli koja morate centar na prozorskoj dasci . Koristite metar za mjerenje središte prag i označiti plasman na nosač .
3

Postavite razinu preko nosača i na prozoru da ga na višu razinu . Označite vijaka oznake , na prozoru kroz izbušene rupe na nosaču . Neki nosači i vijaka na vanjskoj strani kuće . Ako je toslučaj s nosačem , obilježiti vijaka oznake na vanjskom zidu , kao dobro.
4

Izbušite rupe u prozorskoj i zid u kojoj ste napravili za vijke oznaka . Napravite rupe nešto manjeg promjera od vijaka .
5

vijaknosač na mjestu , koristeći drvo vijaka za pričvršćivanje na drva ili vinil i lim vijcima za pričvršćivanje na metal .

Kako koristiti ISPARAVANJU Cooler za obradu vode

Vodeni tretmani za evaporativnim hladnjaka pomoći smanjiti količinu sedimenata koji se talože u jastučići unutar hladnjaka . Isparavanja hladnjaci pružiti jeftin način da se ohladi domove u vrućim , suhim podnebljima nalaze u jugozapadnim državama .

Více >