# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kako naplatiti freon 22

Klima uređaji hladan zrak tako da prolazi kroz rashladno sredstvo . Freon 22 prvenstveno koristi u stambenim jedinicama , jer ima sposobnost da izvlači toplinu i vlagu iz zraka unutar kuće i hladiti zrak brzo . Ako je klima uređaj ne radi ispravno ilizrak dolazi kroz jedinicu nije cool, vjerojatno imate nisku razinu napunjenosti . Punjenje svoju jedinicu sa freon 22 će dobitijedinicu ponovno raditi , a imajući svoj ​​dom kul . To je ono što vam je potrebno
AC kolosijek
freon 22
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Odrežite moć svoje klime na kutiji osigurača u vašem domu . Baterije za jedinicu treba biti označen "AC " ili nešto slično .
2

Pronađite visoke i niske strane klima uređaja . Visoka strana jemanja cijev iniska strana jeveća cijevi . Pronađite servisni port na niskim strani cijevi pored kompresora . To izgleda kao na ulazu na gume .
3

Uklonite poklopac na servis luke low - side . Pričvrstite plavo crijevo iz svog AC kolosijek na servis luke low - side .
4

Spojite drugu stranu AC kolosijek na freon 22 spremnika u kojem je smješten svoj ​​freon . Očistite linije zraka otvaranjem srednji gumb na mjeraču .
5

Otvorite regulator na vašem freon 22 spremnika za početak punjenja uređaja . Pričekajte da semjerač dosegla "Zeleni " područje . To znači da jeuređaj u potpunosti napunjene.
6

Isključite regulator na vašem freon 22 tenk i izvucite šipku iz sustava . Zamijenite usluga kape i uključivanje jedinice na prekidač kutije .

Kako Skrivanje zid jedinica

Tijekom vrućih ljetnih mjeseci ove godine , vjerojatno zahvalni za prisutnost zidnu jedinicu klima uređaja . Tijekom hladnije sezone , ovaj uređaj se vrlo brzo može postatitrn u oku koji odudara , sa svojim velikim otvorima i kontrolnim ručice . Prov

Více >